reklama

Odskocznia;))))

czesc dziewczynki...

no to u mnie dziś rano istne lodowisko.. Aż teściowa rękę złamała, bo się przewróciła i dopiero co ze szpitala wróciliśmy.. Gips na 5 tygodni a za tydzień na choinkę mieliśmy isć.. A teraz taka ciapa, ze sie zyc odechciewa..

Ja juz po naleśnikach... nie mogłam się powstrzymać, bo mama dzieciakom siostry zrobiła.. Tak to bym pozniej jadła obiadek..

reklama
no my o jedzeniu ale kto może to może sobie chlebek z MASEŁKIEM I MIODEM zjeść:angry:az mi ślinka cieknie...
Wy sie tam nie martwcie ta chmura i do Was przyjdzie , choc slisko jest i to bardzo. Oj Anunnia no to kiepsko , ale wiesz dobrze ze nic powazniejszego , ze nie biodro np.

Anulka - chatka Puchatka, to pryszcz ale ten kibel!!!
Co do żarcia, czas przejść na płatki owsiane :-D

Ewelinko - :-D:-D:-D jajko z Pangi :-D:-D:-D. Padnę zaraz :-D
Ja niestety nie mam znajomych z kurkami i kaczuszkami w aglomeracji śląskiej łatwiej o węgiel, zdecydowanie. No nie wspomnę już o tym, że u nas hipermarket na hipermarkecie hipermarketem pogania :szok:

Anniunia - na choinkę? Potraficie cofać czas?
Bidulka ta twoja teściowa. Ja byłam zagipsowana z dwiema nogami aż po szyję, wiem jaki to ból :baffled:

WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI: U MNIE JUŻ NIE PADA

Ostatnia edycja:
Anulka, eeee, ale każdy może masełko z miodem, tylko nie każdy chce :-D:-D:-D

Zjola, no mój P czasem, jak coś palnie...:-D Dla niego wszystko co chińskie to z pangi...ten typ tak ma;-)

aniunia - naleśniki mniam , chętnie bym zjadła z miodkiem :tak: a Ty z Buska jesteś? dobrze pamiętam? nasz świadek ślubny jest Buska ;-)
ewelina - no się wie co jest dobre :-p
anulka - Ja mam nadzieję że odchudzać się będe dopiero za 9 mies :tak: teraz czas na tycie, oby się spełniło to marzenie moje ;-)
zjola - w Krakowie kolejny market buduja, tylko nie wiem po co, jak opróćz Galerii Krakowskiej reszta pustkami świeci, no może jeszcze kilka się trzyma, ale te nowe to w półowie puste!

reklama
Aniunnia- to zdrówka teściowej:tak:
Mmmm- chlebek z masełkiem i miodkiem jami jami
a u mnie już M wrócił muszę mu podać obiadek.
Anulka-bażant był w niedzielę ,źle napisałam teść nam dał bażanta na niedzielę:tak:
Anastazja- to ja Ci życzę szybkiego utycia
;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry