reklama

Odskocznia;))))

reklama
Zjola- to jeszcze 2 godzinki Ci zostały do papu już niedługo.
Anulka- myślę o mojej letniej sukience ,w którą się nie mieszczę i jeść się odechciewa:tak:
skąd Ty jesteś bo u mnie też sypie może my sąsiadki????
:-D:-D:-D

kobietka ja baba ze śląska jeste:-D, ale po śląsku godać nie umia:-D

zjola a na połoninach bylaś? na Tarnicy?

No sypie sypie ma sypac wszędzie bo mówili ze jak ferie będą u nas to w całej Polsce będzie bialutko. Fajnie niech troche posypie , ja tam chlapy nie lubie.

Ostatnia edycja:
Anulka - no na Tarnicy właśnie i na Połoninie Wetlińskiej :)

Ja też ze Śląska ale nie jestem rdzennym mieszkańcem. Gwara leży na łopatkach.

Kobietko a ty jaki region, bo my z Anulką to dawno wiemy, że my sąsiadki :-)

Łaaaaaaaaaaa ale sypie! Szybka ta chmura :)

Ja chlapy też nie lubię ale śniegu wystarczy tak z 20 cm, bo potem muszę odkopywać samochód :baffled:

Ostatnia edycja:
A te tylko o żarciu....

U mnie chlapisko, że zastanawiam się, czy kaloszy nie ubierać...nie znoszę takiej pogody :angry:

Anulka, a jak robisz takiego kuraka na butelce, to obrzynasz go z tej obleśnej skóry? :-p Bo korpus, jak korpus...same kości i tłuszcz, a w skórze największy syf :-p

Kobietko, króliczki są dobre...sosik taki słodziutki z nich wychodzi :-p

A ja z daleka , bo z województwa Łódzkiego centrum polski prawie , bo centrum jest w Piątku ,a ja mieszkam koło Piątku w Kutnie taka mała dziura:tak:
No to już wiemy jaka prognoza ,że na Śląsku pada w centrum pada ciekawe gdzie jeszcze.
Ewelina - no nie następna amatorka tych słodkich puchatych stworzonek
:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U Ewelinki chlapa, to już wiemy.

Ewelinko - ale pojechałaś po całości z tym opisem kurczaka! Ja chromolę to wszystko, bo chrupiąca skórka jest najlepsza na świecie! Teraz i tak rzadko można spotkać jedzenie w którym nie byłoby chemii i antybiotyków, o aromacie identycznym z naturalnym nie wspominając.

Ewelina no prosze Cie ! ja chyba juz nie będe jadła tych wszystkich zwierzątek , no bo jak nie skóra to króliczek kica i jakby tak pomyśleć i wierzyć w reinkarnację :rofl2::-D eh .....
Może i do Ciebie dojdzie ta ,,nasza,, chmura:-)

Zjola więc chatke puchatka zaliczyłaś?

Kobietka juz zostaw tego biednego bażanta co mu flaki wyrywałas .:-D

reklama
Zjolu, no co! Taka prawda. Dlatego ja kurki, kaczuszki tylko od znajomych biorę, z chowu trawkowego, a nie klatkowego, karmionego paszą rybną...bleh I fakt, teraz wiele spożywki jest faszerowana chemią, więc trzeba choć trochę ograniczać spożywanie ;) Jak to mój P zawsze mówi "teraz to nawet jajko z pangi robią" :-D

Kobietko, ja lubię wsio co puchate i włochate...żartuję...jedynie czego w życiu nie zjem to koniny...ryczę, jak widzę etykietę "konina"...:-(

Anulka, zaraz wegetarianką zostanie :-D :-D

U nas śnieg zapowiadają na weekend....i mam nadzieję, że będzie, bo dzieciowi obiecałam, że pojedziemy na sanki nad morze :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry