reklama

Odskocznia;))))

Hej kobitki:-)
cześć laski!

ania ty uparta jesteś :-) ja chyba ani razu na diecie nie byłam, a podchodziłam kilka razy :-) hi hi, a teraz nie wiedzieć czemu lecę z wagi a nic nie robię :-) spadło mi w ciągu 31 dni 1,5 kg :-) ale jakim cudem???!!!:cool:

kobietka jak z chrześniakiem? przeszło mu trochę? uważajcie żeby jakiś rotawirus go nie wziął, u nas w okolicy co róż jakiegoś dzieciaka łapie i kilka przypadków zakończyło się odwodnieniem i szpitalem :-( u kolegi całą rodzinę wzięło a syn i żona są w szpitalu już od 4 dni :-(

czarna a jak ci się pracuje jako przedstawiciel? jeździsz tylko i rozwozisz towar czy jeżdzisz też po sklepach i namawiasz? bo ja znalazłam kilka ofert a w pobliżu mnie nawet do hurtowni z książkami, mam prawko i auto więc rozwozić zamówienia dałabym radę, ale nie wiem czy mam na tyle gadane, żeby namawiać potencjalnych klientów. nie wiem za bardzo na czym taka praca polega a MUSZĘ złapać jakąś pracę- w końcu za kilka dni skończę 28lat :szok::-D
a jedyne gdzie pracowałam to rok we własnej firmie która wzięła w łeb. jakbyś miała chwilę i chęć napisałabyś coś więcej??? ;-)
Ja skończyłam 28 w sierpniu i nie było tak źle:-D

U mnie znów pod górkę, wspominałam że zamarzał mi centralny? okazało się że się popsuł i taki na pilota z alarmem będzie kosztował ok 300 zł, jakby tego było mało wczoraj pozyczyłam autko tacie i padła tylna sprężyna zawieszenia. Więc znów mam wydatek, ale się juz nie denerwuję, przecież auto to skarbonka:tak:
Myślę pozytywnie i nadal szukam pracy:-)
Pozdrawiam was wszystkie gorąco;-)

reklama
czesc dziewczyny... @ nadal brak..ale dalej tez mam brązowawy papier przy podcieraniu.. Testa nie robiłam..boje się.. Nawet go nie kupiłam.. Moze dzis sie zmobilizuję.. Byłąm dzis z mama u okulisty.. Prawie nie widzi na jedno oko jak ją mały Emil walnął w nie.. Okazuje się, ze musi miec operacje..Na którą zresztą będzie czekać jakies 1,5 roku. Jutro jedziemy do Krakowa ustalić termin..

Kasiu kochana a wiesz ze ja tak jeszcze niedawno miałam ale jakos tera juz jest ok.No wiesz to TY musisz więcej pić , bo sex rozluznia i wogóle ....żartuje oczywiscie.
No ja ambicje tez mam większe ale tez patrze za każdą pracą , coż zrobic , takie czasy nastały.

a anunnia juz doczytaam kiedy miała dostać@, kto wie? moze jednak ktosik będzie?

Ostatnia edycja:
oj chyba ginek sie kłania co?ja tez sie musze umówic tylko zas ta kasa , bo mój bierze około 120 zł. Więc narazie odpada ,musze poszukac jakiegos dobrego z kasy chorych.Bo nawet jakbym była w ciązy (kiedyś) to nie wyobrazam sobie tego przy jego cenach.

ale zobacz z jednej strony być może zbliża sie okres a z drugiej może nie? więc jakby nie to moze lepiej od razu jakies tabsy łykać na to plamienie. po prostu dla pewnosci zrobic test i przynajmniej spac spokojnie.

Ostatnia edycja:
no właśnie.. JA mojego nowego gina mam w kielcach..to jakies 65 km.. i on bierze 150zł.. a moja stara gin bierze o połowe mniej i to w Busku ,ale nie wiem czy do niej wracać i mowic ,ze mam nowego gina , który przepisał mi takie i takie leki..Ją znam od dziecka, była moim jedynym ginekologiem, ale przy niej straciłam 3 ciąże (choć naprawde ma duzo ludzi..chwalą ja sobie)..

reklama
moim zdaniem najlepiej miec tego swojego gina , do ktorego zawsze mozna zadzwonic czy pojsc bez umówionej wczesniej wizyty. Ciekawe jaką ginka zrobi mine jak sie dowie ze masz juz kogos innego , z tego co wiem to lekarze nie lubia tego. Ale oczywiscie to nasz wybór.Z drugiej strony ona moze inne tabletki ci przepisac i sie zrobi nieład. Kurcze drodzy Ci lekarze są nieziemsko. Ja jak nie znajde nikogo godnego zaufania to musze w koncu sie zapisac do tego mojego.On jest w tym szpitalu gzie miałam zabieg , zresztą to on mnie przyjmował więc czułam sie tak jakoś bezpieczniej. No i ewychodzi na to ze pójde jednak do niego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry