reklama

Odskocznia;))))

anastazja mam i luteine i dupka.. tylko nie wiem w jakich dawkach brac, wiec z rana wzielam jedna luteine pod jezyk.. Choc moja stara gin zawsze dupka mi przepisywala w ciazy,ale nie ukrywam,że wolałabym teraz luteine , bo o wiele tansza..

No i przepraszam dziewczyny ,ze tu się wyżalam na te tematy, bo to przeciez odskocznia miała być.. Ale Wy tu mnie tak łądnie przyjęłyście...

reklama
to która następna???;-)

Skasowało mi wczesniejszego dłłługiego posta , nie wiem dlaczego , ale pisłam w nim ze byłam wlasnie dzis na kijkach mimo mrozu .

Ostatnia edycja:
Aniunia, lutkę pod język możesz spokojnie brać 2x2, a dupka 2x1, nie zaszkodzi na pewno. I nie przepraszaj, nie masz za co...odskocznia jest odskocznią od każdego tematu ;-)

Aniunia, postaraj się skonsultować tę luteinę/duphastn z ginem, a może badanie na progesteron zrób.
U mnie była luteina 2*1 od 7 dnia po dodatnim teście (czyli po 7 dniach brania acardu i clexane) - ale u mnie nie było żadnych plamień.

A przede wszystkim GRATULACJE i zaciskam kciuki z całych sił!

No dupek jest pod 40 zł za opakowanie, jak kupowałam to o mało nie padłam , lutka zaledwie kilka złotych , nie wiem czy dupek jest "mocniejszy" czy jak.
anulka - Ja przeczytałam tego Twojego posta o kijkach, może chciałaś edytować i skasowałaś ? :-) Mogę Ja chcieć być następna, ale cholera , nie wiem czy da radę :-D
mmmmmm spaghetti , Ja dzisiaj przegladam dania kuchni rosyjskiej za którymi juz się stęskniłam :-)

Nie wiem jak ja to zrobie.. gosciu ma wyłączony telefon...Pewnie ma jakąs operacje, bo oprócz tego jest bardzo dobrym onkologiem.. Ciężko bedzie sie dodzwonic i to mnie dobija.. Bo do starej gin zawsze mogłam sie dodzwonic...choc tez po kilku probach, ale wiedziałam gdzie i kiedy jej szukać..

Anulka ja przeczytałam Twojego posta o kijkach.. a teraz rzeczywiście go nie ma...

Anastazja ja z kuchni rosyjskiej tylko pierogi ruskie umie robić:-D

Anunnia uspokoiłas sie juz troszeczke?wiem ze to trudne bo czlowiek jest w takim szoku ze ....szok:szok:

Aniunia, jak masz do niego numer komórki to wyślij mu smsa z opisem kto Ty (czyli pacjentka po poronieniach, która dostała już od niego leki i masz dylemat, czy progesteron też włączyć) i że prosisz o kontakt. Na pewno się odezwie jak będzie mógł

aniunnia - spokojnie, tylko spokój nas uratuje :-) myślę że parę godzin nic nie zmieni, a i tak wzięłaś już 1 lutke. Teraz to musisz się położyć i tylko do WC:tak:
anulka - :-D:-D pierogi ruskie są tylko w Polsce , w Rosji o takich nie wiedzą :-p:-p chyba dzisiaj na blogu coś napiszę o żarełku bo mnie tak ciągnie to możesz później zajrzeć jakie są dania :tak:

reklama
ok zobaczę , poczytam moze skorzystam i coś ugotuję:szok::-p:-D, tak naprawde to ja lubie cos wymyslac w kuchni , oczywiscie moj dzisiejszy obiad jest swojski:tak:no ale to z braku funduszy tez czasami trzeba wyciągac z dna zamrazarki to co jest.

a ja dzis mam taka ochote na szampana...kurcze wiecie jak mi sie chce takiego zmrożonego ...eh..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry