reklama

Odskocznia;))))

reklama
heheh Anulka ja też wszytsko rozumiem..napewno..:-D

Anastazja smacznie wygląda.....

Za namową Just napisałam smsa do gina,..mam nadzieję, że się odezwie..

No prawie , tylko tutaj daje się dużo cebuli i gotuje się na parze :tak: smakują zupełnie inaczej ;-) jak uszka są - "pielmieni" ale też inaczej smakują niż uszka , mój małżonek je uwielbia, tylko Ja nie mam chęci do lepienia tego :-D Moja twórczość w kuchni zazwyczaj kończy się wyrzuconym daniem , ale czasami coś zamieniam, czegoś daje mniej i jest smacznie :-)

Trzeba było rosyjskiego się uczyć w szkole :-p

anunnia jak załączy telefon to powinnas dostac informacje ze jest juz w zasięgu więc nie czekaj tylko od razu dzwoń. Ni emyśl ze nie wypada czy cos tam , w koncu to dziecko jest teraz dla Ciebie najwazniejsze na świecie i jako Twoj gin powinien cię wysłuchać i doradzić. Jejku trzymam kciuki zeby załączył tel. wiecie ja troszke na wariackich papierach zawsze działam , tak niestety mam ale

Anulka Ty taka pozytywna wriatka a ja zawsze właśnie tak mam, że nie wypada itd.. Dzwoniłyśmy od mamy z telefonu a jej nr ma, bo mama była przez niego operowana to i moze do niej oddzwoni a smsa pisałam od siebie..

Anunnia masz racje pozytywna wariatka i do tego jeszcze blondyna!:-D:laugh2::rofl2:;-)jak czasami walne tekstem to az sie sie sama siebie boje:-D.

No nic więc nie musze Ci oczywiscie pisac ze zaraz po przyciśnięciu czerwonej słuchawki w telefonie klikasz nam co i jak?:-)

Ale sie ciesze!!!!

Pomódl sie do swoich Aniołeczków aby wszystko z Tą dziecinką było dobrze.I mysle tutaj o Emy - ona sie tam musiała za Twoją fasolke wstawić

Ostatnia edycja:
Aniunnia- moje gratki serdeczne :D:-) dawaj znać co tam gin powiedział, a u mnie ciąg dalszy biegunki chrześniaka to już trwa od soboty dzwoniłam do siostry ,ale powiedziała mi tylko ,żebym mu dawała dużo pić bo ona tak miewa jak zmienia środowisko , pierwszy raz jest u mnie na dłużej może to zmiana wody czy co nie mam pojęcia ,a dziś znowu zgrzeszyłam zjadłam batonika:zawstydzona/y:to z nerwów bo się martwię o tego szkraba , ale już się nie usprawiedliwiam moja wina :tak:

reklama
Kobietka wydaje mi sie ze lekarz tutaj bylby jednak wskazany, wiem ze nic nie mozesz zrobic ale od soboty dziecko bardzo szybko sie odwodni .
A ja dzis zjem sobie buraczki z suchymi:-)ziemniakami . A batonika ani mi nie gadaj - bo mnie skręca az.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry