reklama

Odskocznia;))))

reklama
ziemniaki bez sosu , bez tłuszczyku ....to suche ziemniaki:-D:-D:-D

Teraz dzwonila moja bratowa ze jada sobie do spa z coreczką (mieszkaja w niemczech) , do francji czy gdzies tam a potem na narty bo sa ogolnie juz przemęczone i musza odpoczac. z tym ze jedna dopiero co szkole skonczyla a druga (matka) nigdy nie pracowała, normalnie chyba mnie trafi zaraz.

wiecie co ide robic obiad bede sie wyżywać na tych kotletach , bede je tłukła ile wlezie .
oczywiscie będe zaglądac i czekac na Twoje Anunniu wiadomości.

Ostatnia edycja:
Ha, Ha !!!! Wiedziałam ! Aniunia - spokojnie , takie plamienia to napewno nic groźnego . Nic się nie bój . Molestuj gina o wszelkie podtrzymywacze . Buziaki

Anastazja , kobieto u mnie w bagażniku różne cuda można znależć , czekoladki też się znajdą. Narazie zamrożone więc niezjadliwe. Mróz u mnie rano był -16 , najgorzej jest rano , oskrobać szyby i rozgrzać auto , a potem jakoś leci.

Moje dziewczyny do piątku są u babci na feriach , a ja jeszcze 2 dni tyrki i urlop przez tydzień :)

anastazja a jak sie robi cieburaki?:-))), bardzo fajny blog , potem poczytam , bo teraz tak na szybko a co nagle to bez sensu ...
Co do slonecznika to u nas tez cos sie tak sprzedawalo w tych ''gazetowych''opakowaniach tylko nie pamiam co. U nas jak chłopy do kopalni jada to na straganie kupuj zawsze fajki i slonecznik własnie. To odnosnie słonecznika na Twoim blogu.;-)
czesc Czarna:-)

Ostatnia edycja:
najwazniejsze ze juz cos tak mysli , ach te chłopy.....szkoda wogóle gadać. Mój dzis był z młodym na basenie i przywiezli 3 reczniki a dawałam 2 , niebieski i brązowy a jeszcze jeden czerwony przywiózl.Wywaliłam na balkon bo ja to obrzydliwa jestem bo nie wiem po kim i wogole i kazalam następnym razem oddać. I kto tu ma większy mózg??

Dziewczynki nie chcę tu nikomu szargac nerwów na diecie, ale spaghetti wyszło mi obłędne ;-)Ciekawe co mój Pawełek powie..

Dziewczyny dzieki wielkie za wsparcie... Jesteście wspaniałe..

Czarna to czekamy ...

anunnia a on juz wie o ciąży???no bo przypuszczam ze chocbys te spagetti na surowo mu podała to w tym stanie wybaczy Ci wszystko.

Co tam spagetti , ja tam wole suche ziemniaki:zawstydzona/y::angry::happy:

Ostatnia edycja:
Rano jak wychodził to juz zapowiedział, ze mam zadzwonic.. Nie chciałam robic jak jeszcze był w domu bo bym juz nie usnęła tylko sie denerwowała.. A tak zrobiłam testa , zadzwoniłam do niego i poszłam do mamy..

A Ty Anulka juz nie narzekaj , bo co jak co, ale suche ziemniaki uwielbiam :-DNigdy nie maszcze ani tym podobne.. Chyba, że z sosikiem to tez lubie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry