reklama

Odskocznia;))))

Anulka no denerwuję się strasznie.. Nie do opisania... Mama mnie uzbroiła w ksiązki , żebym przestała tyle myśleć..Wkurza mnie to moje zagladanie w majtki i waląca pikawa przy kazdej wizycie w wc..

Anastazja mam nadzieje, że nie bedzie zadnego usg i nic tym podobne.. Chce tylko leki.. To dopiero 5 tydzien (jak wychodzi z jakiegos kalkulatora na necie).. Ale wdł mnie to chyba jakies 4tydz i 2 dni... No w kazdym razie ostatnia @ była 4 stycznia..

reklama
Aniunnia, 4t2d to jest właśnie 5 tydzień ;-)
Kobietko, ta Twoja siostra to jakaś bardzo bezstresowa jest ;-) nie śledziłam uważnie wątku, ale może nakarm młodego gotowanym ryżem i marchewką to takie domowe i tanie sposoby na hamowanie biegunki

Kasia2011 pisze na ciężarówkach, że na Odskoczni cuda się dzieją, wchodzę i jupppppppiiiiiiiiiiii Aniunia! Jupiiiiiiiiiiii jejus jak ja mocno już kciuki zacisnęłam, o tak mocno widzisz, aż sine. :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Aniunnia jaką masz dawkę luteiny?

Lilijanna narazie biorę po swojemu 2x1.. Jutro mam wizytę to pewnie powie co i jak.. Mam nadzieje, że mnie nie opieprzy, ze sama zadecydowalam.. Ale brudzenia ucichły ..pewnie dzieki temu.. Miałam je tydzien po owulce az do testu.. Daltego myślałam, że @ sie zbliza...

Hej, hej!

Wpadłam na chwilę a tu taka nowina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To lubię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anniunia moje gratulacje, kciuki i co tylko chcesz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A co u mnie.
Mam z moją grupą dyżur w kuchni, więc nie mogę z Wami popisać sobie :( Mam już serdecznie dość ale od poniedziałku znowu będę regularnie.
Odebrałam moje badania. Jak zwykle książkowe :) W poniedziałek mam konsultację anestezjologiczną o godz ok.17-tej.
Moja ostatnia @ przed zabiegiem przylazła o dwa dni za wcześnie, więc jadę na tabletkach anty, żeby nie było jajeczkowania w trakcie zabiegu. Takie są wymogi.
Wczoraj śniło mi się, że znalazłam niemowlę pod ławką w torbie podróżnej. Chyba już świruję :szok:

Buziam Was wszystkie, może jutro uda mi się zajrzeć na chwilkę.

Witam się i ja:-)
Anunia gratuluję serdecznie i życzę spokojnych 9 miesięcy, tfu tfu przez lewe ramię:-)
Kobietko oprócz marchewki i ryżu możesz dać małemu banana, też działa zapychająco:tak:
Ja wczoraj się zorientowałam że @ znów mi się spóźnia 4 dni, chyba będę musiał odwiedzić ginka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry