Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jem to co rodzinka tylko malutkie porcje np serek wiejski dzielę na 3 posiłki dziś na śniadanie , na kolacje trochę i jutro na śniadanie , a obiadek tak jak wszyscy tylko zupka w malutkiej miseczce lub ziemniaki z mięsem na małym talerzyku i tak schudłam puki co te 3 kg.Zaczęłam od diety Konrada Gacy koleżanka tu na forum stosuje , ale to trzeba było jeść ciągle te same posiłki cały dzień a nawet tydzień np tydzień jeść karkówkę bez soli ,na śniadanie obiad i kolację bleeeeh i przerwałam tą dietkę bo się pochaftowałam 3 dnia po tej karkówce niedoprawionej ,ale fakt ,że przez te 3 dni właśnie 2kg mi spadło , jednak tutaj poszłam za radą aniunni i zmodyfikowałam sobie dietkę urozmaicam o warzywka i inne produkty.
mogłaby zostać faudka ,a tak pomału się wszystko wciągnie i będziemy laski już sobie przypominam jak się za mną oglądali faceci na ulicy i w szpitalu mnie podrywał kolega ja mówiłam o tym M i ten kolega parę dni temu zadzwonił do mnie pytał czy wszystko ok ,ale M był zły
zazdrosny jest i dobrze troszkę zazdrości nikomu nie zaszkodzi 

.
Młodszy ode mnie o 8 lat! Dzisiaj pozdrawiał mnie cieplutko przez telefon
. Mój M warczy tylko, że czemu nie dzwoni do innych z zarządu? Ale jak pisze Kobietka - trochę zazdrości nie zaszkodzi
Zdziwiona trochę była gdy się okazało, że mama to ja
Chyba powinnam się cieszyć?
młodo wyglądasz co tu dużo gadać, masz racje troszkę zazdrości nie zaszkodzi
jak już pisałam wcześniej