reklama

Odskocznia;))))

reklama
nie jestem przyzwyczjona do ciągłej obecnosci w domu -tyle , wszystko mnie wkurza , ze oddycha ze smarka ze pierdzi ....ze mlaska - wymieniać dalej?:-D:-D:-D
oczywiscie kocham go najbardziej na swiecie:szok: ale ...

No Anulka - ja mojego mam na co dzień zaraz po pracy a nawet przychodzi przede mną. Też lubię czasem pobyć sama ale ogólnie dajemy jakoś radę :) Raczej dobrze czujemy się w swoim towarzystwie.

Anulka przed dietą ważyłam aże UWAGA ..... 76kg... Masakra... I powiem Ci, że ani grama nie cwiczyłam... Do czego Cię oczywiście nie namawiam.. Bo sport to zdrowie:-)

czesc Kasia :-)

A mój mężuś od dzis właśnie w domu na zwolnieniu az do operacji.. I ja sie ciesze, bo bez niego strasznie sie nudze.. Własnie przysmaza pierożki:-)Nie lubie jak go nie ma.. Czasem chyba nawet ma mnie dosc jak tak za nim łaze:-D

Aniunia , dobrze będzie nie martw się . A z tą służbą zdrowia to faktycznie najlepiej wszystko samemu sprawdzić , bo niewielu ludzi w tym nawet lekarzy jest zorientowanym w tym całym bajzlu.

Magda , też powinnam zacząć ćwiczyć - bo jedzenia to sobie nie potrafię odmówić
Po @ zacznę chociaż jakieś brzuszki robić , albo co...
Ja już dawno sobie obiecałam, że zacznę ćwiczyć. Nawet założyłam się z P kto w ciągu miesiąca więcej schudnie. Zaczęłam robić brzuszki ale jak zauważyłam, że on podjada to sobie odpuściłam i przegrałam z kretesem, bo schudł a ja trzymam wagę.
Daj znać jak zaczniesz ćwiczyć, będziemy się wzajemnie motywowały, może to mi pomoże :)))
nie jestem przyzwyczjona do ciągłej obecnosci w domu -tyle , wszystko mnie wkurza , ze oddycha ze smarka ze pierdzi ....ze mlaska - wymieniać dalej?:-D:-D:-D
oczywiscie kocham go najbardziej na swiecie:szok: ale ...

Stanę w twojej obronie, ja jak mam dosyć to uciekam do siebie (czasem już po 24h). Cenię sobie swoją niezależność :P

Ostatnia edycja:
Cześć babeczki!

Konsultacja anestezjologiczna wypadła ok. Pani doktór powiedziała, że jestem młoda i zdrowa :szok:. Muszę uważać, żeby mnie jakieś choróbsko nie dopadło, bo muszę być zdrowa do zabiegu. Jeżeli zabieg będzie bez komplikacji, to wyjdę w ten sam dzień ze szpitala wieczorem.

Buźka dla wszystkich

reklama
Zjola- to super ,że wszystko ok na konsultacji.
a moja waga ruszyła... w dół teraz ważę 69kg :-)przekroczyłam magiczną granicę 70 tki ,ale się cieszę , a teraz pora na śniadanko serek wiejski lekki się kłania

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry