reklama

Odskocznia;))))

Żeby mi się tak chciało , jak mi się nie chcę :sorry2: a od 20 minut usypiam , i tak pogoda - ciekawe jak Ja dzisiaj do domu dotrę :confused:
aniunnia - mam nadzieję ze będzie Cię ktoś odwiedzał? jak taka głodna to niech Ci zostawią zapasy :tak:
Myślę że zjola nie bedzie miała nic przeciwko że tu napiszę : Gin zadowolony i udało mu się przywrócić macice do stanu pierwotnego. Za 4 tygodnie wizyta kontrolna.
Jak Ja lubię takie dni - pełne dobrych wiadomości i nadziei :tak:

edit: aniunnia - specjalne pozdrowienie od zjoli - napisałam jej o Twojej dobrej nowinie.

Ostatnia edycja:
reklama
U zjolki kontrola a potem dzidzia , wierze w to!
wybieram sie na kijki , i wiecie co??tak mi sie chce kurzyć że nie potrafie usiedzieć w jednym miejscu.Młody sie ,,szykuje,, bo ma dyskoteke w szkole , prysznic , cały dom pachnie rexoną :-D:-D:-D, ciuchy już też wybrane...., a i jeszcze cola i tic-taki kupione , pewnie świeży oddech chce mieć:-D:-D:-D. Dobrze że ja chociaż jego mam bo tak bym siedzxiała sama....

cola??no przecież będzie mu sie chciało pic bo dzisiaj sie ,,inaczej,, tańczy , że człowiek zmęczony jest i pić mu sie chce:-D:-D:-D, no wiesz co anastazja Ty mozesz tego nie rozumieć bo w Twoich czasach to......w ten sposób mi to syn wytłumaczył:-D:-D
Byłam na kijkach, piekne widoczki, super sie idzie , tylko raz upadłam i znowu kolanko szwankuje, operacje miałam mieć w tamtym roku no ale nie poszłam juz więcej do ortopedy :sorry:

nie będe przez jakiś czas tutaj z wami , czego bardzo żałuje. Niestety sprawy rodzinne tocza sie nie po mojej mysli , dziś za dużo zostało powiedziane i zrobione.
Wszystkim życze powodzenia, staraczkom nadzieii, i wkrótce fasolek w brzuszkach , Aniu tobie szczęśliwej Zdrowej ciąży i wogóle wszystkiego naj dla wszystkich. Zobacze jak mi sie życie ułoży mam nadzieję ze jeszcze kiedyś do Was wróce. Ania.

Ostatnia edycja:
Ewelinko- dzięki:-)
Anulka
- wracaj jak najszybciej i życzę Ci aby Ci się ułożyło po Twojej myśli wszystko:tak:

Ja zjadłam pączka i mam wyrzuty sumienia:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry