reklama

Odskocznia;))))

Cześć babeczki!

Na początku napiszę, że smutno mi będzie bez Anulki. Wracaj kochana jak najprędzej i niech Ci się wyprostują życiowe ścieżki. Ja już tęsknię za Tobą :(

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za kciuki. Zabieg poszedł śpiewająco. Żadnych komplikacji. Teraz nie ma już nawet plamienia. Opieka w szpitalu prywatnym, to ósmy cud świata w porównaniu ze szpitalami państwowymi. Operował mnie ordynator i mam nadzieję, że w końcu coś się ruszy, bo ma bardzo dobre opinie :) Kontrolę mam za 4 tygodnie ale starać się już możemy w następnym cyklu!!! Jestem prze szczęśliwa :-) Znaczy, że za cztery tygodnie boboseksy będą pełną parą :) Mój M powiedział, że teraz to tylko trzeba zalewać formę i patrzeć, czy równo puchnie :-D i że powiesi mnie za nogi pod lampą, żeby ani kropelka nie uciekła :szok:, świr :baffled::eek:. Co prawda potem się naczytał o Zespole Downa, ale mu wytłumaczyłam, że to się też zdarza u młodych matek i żeby za wczasu nie siał paniki. Poza tym statystyki wykazują większe ryzyko wad płodu u starszych matek, bo mniej ich rodzi i stąd prawdopodobieństwo większe. A zresztą ja jestem dobrej myśli. W każdym razie widzę, ze chłop się cieszy i chce się starać a to najważniejsze :)

Anniunia - mam nadzieję, że u was wszystko ok :tak:. Pozdrów ode mnie kropka :)

Buziam Was wszystkie i mocno ściskam

reklama
Zjolu- bardzo się cieszę ,że już niedługo u Was staranka szybko zleci i zobaczysz dwie kreseczki trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a ja zrobiłam już dziś zakupy bo jutro wyprawiam urodziny przyjdzie szwagier z dziewczyną która jest moją koleżanką:P
no i szykuję małe co nie co ,a M robi tiramisu dzisiaj już mi ślinka cieknie na samą myśl , aloe muszę przystopować bo wróciłam do 69 kg:szok:boję się ,że to jojo dlatego od dziś ostra dietka.

czesc Zjola...ciesze się, że wszytsko poszło sprawnie.. Teraz czekamy na wyniki :-)
Oby dzidzia szybko sie pojawiła...
U mnie ok.. tylko właczyły mi sie schizy, ze mam mokre majtki i ciagle w nie zagladam.. musze sie opanowac.. Mdłosci juz konkretne ...az mi głupio, że tak wydziwiam z jedzeniem a tescu moj spelnia kazda moją zachciankę..

Kbietko - ja nie wiem, czy dzisiaj tylko impreza, czy dzisiaj urodziny, ale życzę Ci kochana spełnienia najskrytszych marzeń a w tym tego jednego, jedynego, najważniejszego !!!

Kwiatuszku - noto fajnie, że razem starujemy :)

Anniunia - tylko spokojnie. Dzidziuś rośnie, serduszko bije. Wszystko będzie w porządeczku :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cześc dziewczynki ,
Anulka , współczuje tego galimatiasu rodzinnego , ale pamiętaj my tu na Ciebie czekamy , smutno mi że cię nie ma :-(
Aniunia , a niech Cię mdli - cobyś wiedziała że w ciąży jesteś:-D a tak na poważnie to cieszę się razem z Tobą . Jak operacja u męża przebiegła?
Zjola , no jesteś słońce ! super że wszystko pomyślnie się skończyło , teraz zatem czekam na fotkę z II kreskami ;-)
Kobietka , najlepsze życzenia urodzinowe ! spełnienia marzeń i zdrowia życzę :tak:
Pozostałe koleżanki ściska gorąco i śle buziaki !

U mnie narazie bez zmian , staranek nie ma i rozmowy o nich też nie . Ale że mam moje dwie iskierki to nawet za dużo o tym nie myślę . Wychodzę z założenia że jak T będzie chciał to sam się odezwie , nic na siłę .
Dzisiaj zabieram dziewczyny na basen , żeby miały trochę uciechy.

Zjolu, Czarna- urodziny jutro imprezka dzisiaj , dziękuję za życzonka kochane moje:-)
już podszykowałam kotlety pozostało opanierować i usmażyć , no i upiec udka ,sałatkę już mam wędlinę i warzywka też , goście przyjdą dopiero o 19 wcześniej nie mogą więc mam dużo czasu
:tak:
M próbował wczoraj zrobić tiramisu ,ale mu nie wyszło krem się oważył i nici z ciasta coś innego trzeba wykombinować

kobietko wszytskiego najlepsszego.. i spełnienia tego najwiekszego marzenia...

Czarna
mąz juz w miare funkcjonuje.. W czwartek byla operacja a dzis dopiero go bole przeszly... Jeszcze nie chodzi za bardzo.. tyle co z jakims balkonikiem..

Aniunnia- dziękuję kochaniutka, życzę szybkiego powrotu do formy mężowi:tak:
a ja mam kaca głowa mi pęka ,a miałam wypić tylko jeden kieliszek
:confused2:

reklama
Dziewczyny błagam jutro o kciuki.. Jutro robia mi bhcg, badanie i usg.. Od tego zależy czy jutro wyjde... Tak sie boje.. Juz mam jazdy, ze mi mdłości ustąpiły...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry