reklama

Odskocznia;))))

Kobietko - no to pobalowałaś :-D

Anniunia - mówisz, masz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czarna - za trzy tygodnie bedzie owu i wtedy ruszamy do dzieła :) Strasznie bym chciała za miesiąc z hakiem wstawić zdjęcie II kreseczek, ech ...

Anulka - tęsknię :(

Buziaki dla wszystkich

reklama
Witam,

Aniunia, &&&

Kobietko, spóźnione, ale płynące z głębi serca życzenia..oby wszystko o czym marzysz się spełniło*

Zjola
, czekam na Twoje II kreseczki... :*

Miłego dnia życzę*

Dziewczynki jestem juz w domu.. dzidzia urosla tyle ile trzeba.. Tylko podczas usg znowu wydzielina byla kawowa.. a w domu zaczelam brudzic na brazowo..przeciez ja sie wykoncze..Boje sie isc do lazienki,,,

Zjola trzymam kciuki za II kreski :)

Ewelinko- dziękuje za życzenia i zdrówka dla teściowej
Zjola- a no pobalowałam już nigdy więcej nie tknę kieliszka:no:
Aniunnia- tylko spokojnie nie stresuj się może to pozostałości po krwiaku , fajnie ,że już jesteś w domku i ,że jest ok
a ja chudnę znowu po tym tłustym czwartku i dobrze bo się bałam ,że tymi pączkami zniszczę wszystkie wyrzeczenia

Anniunia - ja tam trzymam za kropka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Tak samo było z Karolcią. Ja jednak trzymam i jest już w 27 tygodniu :)
Ty też niedługo będziesz :)

Kobietko - nie tkniesz kieliszka? Akurat :-D

ja na chwilkę wpadam się przywitać zasiedziałam się u koleżanki a obiad w lesie dziś zupka śledziowa i ziemniaczki w mundurkach , M poszedł do garażu to akurat zrobie papu buziaki
Zjola - kciuki za boboseksy&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Co tu taka cisza?

Ja w tym cyklu byłam na tabletkach anty i po odstawieniu dostałam dzisiaj @ po 23 dniach
shocked.gif
. Jeszcze takiego krótkiego cyklu nie miałam
eek.gif
. Jeżeli się coś nie rozregulowało, to za dwa tygodnie będzie owu
biggrin.gif
i wtedy do dzieła :)

Pozdrowionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry