reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ewelinko - a co tam u ciebie na froncie, bo nie ogarniam trochę naszej grupy. Za dużo tam na pogaduchach tematów, smoczkowo, pieluchowo, niemowlęcych, w których ja na razie mam nadzieję tylko, nie jestem na bieżąco :no: Co z teściową?
Wiem, że Miłoszek postawił dwa kroczki:) Gratulacje, jeszcze raz :-)

Cześć dziewczynki jestem i ja:)
Zjola- ja też nie ogarniam trochę grupy dziewczyny mają tematy właśnie takie jak piszesz ,a mi daleko do tego jeszcze puki co:-)
ja dziś pichcę zupkę ogórkową
:-p

Kobietko - no właśnie, my jeszcze nie w temacie ale podkreślam jeszcze :) Ja co prawda 20 lat temu miałam niemowlę, ale kiedy to byłooooooooooooooooooooooooooooo ...?
Ja mam dzisiaj spagetti bolonese

Miałam kłopoty z netem, uczę się angielskiego, nie mam czasu, nie mam głowy, mąż chyba znowu nie zdecydowany, w lipcu zostanę słomianą wdową na miesiąc, nie mam weny ...

Buziam wszystkie

Jakas taka cisza tu nastała,
aniunnia - co u Ciebie ? gdzie jesteś ?
zjola - english very good :-p ja tez musze się zabrać ale w ogóle nie mam nastroju :zawstydzona/y:
magdalena - jak praca? ;-)
ewelino - życzę żeby te wszystkie ciężkości życiowe odstąpiły i odpuściły:tak: będzie dobrze :tak:
kobietko - jak dieta ?
Ja miałam chwilę przerwy, bo nie powiem że jest mi smutno bo jest , ale wszyscy dookoła w ciąży albo mają dzieci , no ale precz z takim humorem , oby do wiosny, bo dzisiaj to koszmar jest - mokry śnieg :crazy:

reklama
A stoję z wagą zatrzymała się na 68 -w porywach 69 i tak się waha ,a już bym chciała ważyć te 60 ,ale to pewnie marzenie ściętej głowy , no nic nie odpuszczam cały czas czekam na spadek wagi.
Zjolu- to nie fajnie , że zostaniesz słomianą wdową, ucz się ucz nauka to potęgi klucz:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry