Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
od tygodnia , moze trochę niepoprawnie , ale tylko tak moge, rano śniadanko - jogurt, kawka z kanapeczką, ok 13-13:30 kanapeczka z herbatką i ok 18:30 ciepły posiłek, odstawiłam słodycze ( oprócz kanapeczki z masełkiem i miodkiem
) zero podpijania piwa mężowi
jem to samo tylko biorę mniejszy talerzyk/miseczkę , wieczorkiem dosłownie 10-15 min ćwiczeń, brzuszki na różne sposoby , oszukane pompki - bo mi ręcę się w swetry nie mieszczą i w weekend godzinka na basenie. Póki co to skacze ta waga jak chce : zaczęłam dokładnie 22 lutego z wagą 68,7 , wczoraj było 67,4 a dzisiaj znowu 68
to chyba przez tę wczorajsza zupę serowo- czosnkową ;-)
a tu jeszcze podwyżka ZUS, podatków i kara za to że nie zarejestrowałam radioodbiornik
w Krk chca prowadzić podatek od deszczu
do czego to zmierza ? 

Dostałąm ją na początku lutego 

Jak magdalena - jak praca? ;-)

Zjola, dołki finansowe są wszędzie. I powiem Ci, że my to jesteśmy pod mega krechą. Nie to, że spłata kredytu za dom, to jeszcze kilka drobniejszych mamy...a debecik rośnie w tempie zastraszającym! Więc i my mamy doopę, tyle, że gorszą, bo bladą![]()
A angielskiego się ucz, ucz pilnie, przyda się ;-)
No i małżonek się zdecyduje, zobaczysz, gorsze dni ma chłopina i tyle. A rozłąki dobrze robią... powrót chłopa + molestowanie = ZJOLEK
Madzia, halo tu ziemia! Co tam na froncie?
Podobno pozytywne nastawienie potrafi zdziałać cuda.

Witam się i ja:-)
Wreszcie mam niezłą pracę. Teraz już mogę powiedzieć, że udało mi się dostać na kontrakt do międzynarodowej firmy nadzorującej:-) Jednak do trzech razy sztuka
Całkiem nieźle, pracę mam więc będzie z czego płacić za naprawy auta bo znów się popsuło, ale już się tym nie przejmuję.
Pęcherz jak po każdym zapaleniu nadal mnie męczy ale tym razem dostałam szczepionkę i mam nadzieję, że pomoże. Facet jest więc nie mam na co narzekaćPodobno pozytywne nastawienie potrafi zdziałać cuda.
Zakupiłam też sobie karnet na zumbę aby na wiosnę mieć pupę jak nastolatka![]()
Danuś kuruj się:-)
Pozdrawiam wszystkie was kobitki bez wyjątków![]()

no bo podatek od powietrza przecież już jest, tzn opłata klimatyczna w turystycznych regionach
zastanawiam się co by tu jeszcze sprzedawać żeby dorobić