reklama

Odskocznia;))))

Zjola &&&
My starania zaczynamy pod koniec miesiąca;)
Byłam dzisiaj na badaniach (na wymazie) i popadłam w doła. Same kobiety w ciąży... Co chwile tylko wstawałam i ustepowałam im miejsca i sie na nie gapiłam... Pewnie pomyślaly że jakas nienormalna jestem... Ciężko jest mi sie pogodzić ze stratą:no:
Spotkanie z siostrzenicą ograniczam jak sie tylko da... Nie chce patrzec na jej brzuszek i porównywać go do siebie... Juz teraz mniej płaczę ale jak mnie weźmie to na maxa:-(:-(:-(
Ale każda z nas ma prawo do szczęścia! Ja już tyle w życiu przeszłam chociaż jestem jeszcze młoda i myślałam że już limit nieszczęść wyczerpałam...
As &&& i Anniunia&&& i jeśli kogoś nie wymieniłam &&&&

reklama
Zjola- to może kawkę pykniemy?
Kwiatuszku- będę trzymała kciuki za Wasze staranka&&&&&&&&&&&&&&&&&
nie martw się takie uczucia są normalne z czasem to minie zobaczysz;)
Mój M już wrócił idę szykować papu i może kawkę spiję.

Kawka odpada :( Zaraz wychodzę z pracy i mam mnóstwo spraw do załatwienia nie tylko w swoim mieście. Dodam, że po kawie sikam jak opętana, więc jak latam po mieście, to nie pijam :no:

Zjola trzymam kciuki za owocne staranka &&&&&&&& Juz zaczynacie.. przeciez marzec jest... :-)

Czarna, Anastazja, Ewelina, kobietka i o kim tam jeszce zapomnialam pozdrowionka i milego dnia zycze..

Dzis wykluwam sie z domu .. Jade do Buska do endokrynolog mojej..

Kwiatuszku - no cóż wile z nas życie ciężko doświadcza. Moje też nie było usłane różami. Trzeba wierzyć, że dopniemy swego. Zawsze podziwiałam osoby o silnym charakterze i staram się tez nie odpuszczać :)

Czarna - możesz liczyć na więcej trzęsień, bo owu nadciąga :-D

Anniunia - ano zaczynamy :) Trzymam kciuki za twojego kropeczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Buziaki dla wszystkich :)

Oj zaczyna się widzę marzec pełną gębą to będzie "marcowanie" :-Dziemia będzie się trzęsła przez Zjole koty się będą darły pod oknami :-D
muszę M uprzedzić ,że będą trzęsienia ziemi .
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&
Aniunnia- a Ty jak teraz jesteś w ciąży to bierzesz większą dawkę leku na tarczycę????

kobietka no poki co wyniki mialam w normie.. W styczniu przed ciaza tsh bylo 1,89, w szpitalu tsh bylo 1,94 a w zeszlym tygodniu robilam i nagle spadlo na 1,29 i to mnie dziwi, bo chyba powinno rosnać... Czy sie myle? I powinnam wtedy zwiekszyc dawke? Ni ewiem juz sama... ale dziwie sie, że tak szybko spadło..

reklama
Aniunnia- no w ciąży to wariują podobno wyniki ,ale Ty widzę masz w odpowiednim przedziale te wyniki więc się nie martw może nie będzie potrzeby żeby zwiększać dawkę u Ciebie , ja miałam wynik 2,71 w październiku muszę teraz sobie zbadać znowu powinnam w ogóle częściej chyba badać no nie?
Cykle mam równe jak w zegarku więc chyba jest norma bo jak miałam nie wykrytą niedoczynność to różnie z @ bywało.
Zjola- no nie będzie spania:Da potem to Ci życzę dwuch kreseczek po tych trzęsieniach ziemi:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry