reklama

Odskocznia;))))

Aniunnia miłej pracy ;)
Fajna mamusia, ja tam sama muszę sobie pichcić.

Czarna do 27 zdążysz się wypłaszczyć. Jeszcze tylko codziennie brzuszki śmigaj ;)

Anulka kurde nie pogadasz. Ja zabiłabym się na tych szczudłach, ale wyglądają seksi.

Miłego dnia Kobitki ;)

reklama
Do_ti - ja też zazdroszczę Anulce, że umie na t kich obcasidłach chodzić, bo są prześliczne, ech ...

Anulka - a gdzie ciebie wcięło?

Hop, hop dziewczynki!

Jestem , jestem dziołszki:-Dale chyba zaraz umre , mam taaaakie zakwasy , tak bola mnie uda ze....
Zjola plamienia nie ma rozumie?
Co do butów to one mają platforme na przodzie i sie wydaje ze taaakie wysokie a tak naprawde sa wygodne a ja lubie takie butki choć najbardziej lubie adidaski no ale na wesele tak nie pójde nie

Ostatnia edycja:
Anulka - nie ma ale jeszcze do sukcesu daleko, bo plamić mogę też jutro i pojutrze :( Czasami trzyma mnie tak świnia w niepewności, ja już cała szczęśliwa, że nie plamię a tu nagle trach plamienie a na drugi dzień @ :dry:

cześć Anulka i zjola
miałam dziś taki ekspresowy wyjazd do chorzowa i niedawno wróciłam
jak zrobimy plan na maj to mamy wyjazd integracyjny do zakopca - niezła mobilizacja , co?
a tu nic się nie sprzedaje niestety , buuuu:angry:

A pogoda ma być fajna już to podobno i Zakopane w lecie , na wiosne super!Ja tylko raz byłam i to w zimie. Pozazdrośćić, a przypadkiem nie możesz zabrać ,,osoby towarzyszącej,,??:-D:-D:-DJa tam do takiej większej walizki sie zmieszcze.A co do zamówien to nie schodzi towar?

A mi przyszła sukienka z allegro i wszystko byłoby ok gdyby wlazły mi tam cycki ,dół dobry a góra- porażka,wyglądam jak dojna krowa.Nie pozostaje mi nic innego jak sprzedać ,może jeszcze zarobie na niej,no coz moja wina bo sie,,napaliłam,, tak choćbym zapomniała że ja 2 rozmiary nosze, dół mniejszy ,

reklama
takie imprezy to bez osób towarzyszących i bez fotek :-D
taki jakiś marazm na sklepach , wszyscy narzekają że nie ma ruchu - ludzie w marketach kupują a nie na detalu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry