reklama

Odskocznia;))))

Już jestem z powrotem ,latka lecą ,musiałam im polisę załatwić by mieli mnie w razie czego za co pochować .
Jak tak dalej pójdzie z tą pogodą to możemy zapomnieć o owocach

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,

Danuś, wiesz nie? :-D

Madzik, jak tam, co tam? :-D

Rudzia, tęskno za Tobą małpo jedna! Odezwij się, bo się tam "przejdę"! :-D

Marti, pochwal się nam tu proszę swoim kawalerem uroczym. Skrobnij słówko!

Iwonka, czekam na wieści :*

Ola, wieki Cię nie było - pewnie o nas zapomniałaś, ale ja pamiętam pipko jedna*

Anetka, pozdrowionka cieplutkie*

Graffa, ciekawam co u Ciebie*

Lili, też byś tu słówko czasem skrobnęła :-D

Czarna, u Ciebie co nowego?

Zjola, czekam i odliczam, kiedy będę pępkowe za Zjolkę pić:-D

Anastazja, jak tam na froncie?

Aniunia, Ty się nic nie martw. Każda ruchy czuje inaczej i w innym tygodniu. Ja czułam koło 17t.c. i to nie codziennie i mocno...początkowo to był raczej gilguchy. Mówi się, że pierwsze ruchy u pierworódki czuje się między 20 a 22t.c., ale to też nie reguła. Głowa do góry i martwić mi się nie proszę, bo wszystko jest OK!

Kobietko, hop! Hop!

Majsi, śledzę Cię na nk, nie ma zmiłuj się :-D Czekam tu na Ciebie*

Gatto, Sandy witajcie i tu :*

Co to ja jeszcze miałam....

Ostatnia edycja:
Aniunia doczytałam ,że Ty -świętokrzyskie-my po Bożym Ciele mamy wypad z młodymi do teściów w Twoje strony,
Anulka 16 ,ja nawet nie mogę się zgłosić do PUP,bo jak czasowo zamkną szpital ,to i tak będą oferty z Mergaza,a takie szkolenie to super
do_ti ,na ten cholesterol[doczytałam[] ślubnemu kup tabletki z karczochów w ziołowym -są niedrogie a skuteczne [testowałam na sobie]

witam sie z wami i ja tutaj:-) zesz krew nagła mnie zalała na cpp i dooopa...u nas tez zimnica i leje...faceci to chociaz futra maja a my:-D:-p nas nie ma co grzac.ja jesio dzis do ginka a ze on młodziak to trzeba było sie troche odpicowac w dolnej partii co by jesio mi brzuch az tak bardzo nie zasłania:-D ale cos czuje ze niedługo to z lustereczkiem bedzie trzeba działac:eek:

Ewelinko - dawno cię tu nie było, ale podczytuję czasami na pogadankach i mniej więcej wiem co słychać :)

Karola - młody ginek powiadasz? Ja wcześniej też miałam takiego przystojniaka, że na nogach z waty wchodziłam do gabinetu. Teraźniejszy nie jest taki atrakcyjny ale mam nadzieję, że skuteczny :)

Ewelinko - ja i tak Cię znajdę ;-)

Anulka - ty się nic nie stresuj, będzie dobrze. Ze śmiacia tutaj nie trzeba rezygnować. Wszystkie wiemy, ze nie miałaś złych zamiarów. Ja uwielbiam twoje poczucie humoru :tak::tak::tak:

Sandy a gdzie dokładnie przybywacie? Ja jestem z okolic Buska Zdroju...

Anulka Ty się nie przejmuj.. Większości jak widać takie tematy i luz pasowały..

Widzę , że od dzisiaj nas tu więcej będzie a CPP zapewne opustoszeje jak i wieści od ciężarówek..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry