reklama

Odskocznia;))))

Anulka no bez przesady, ja wiem, ze sa rozne charaktery, ale na Boga czasem cos ci smiesznego wyskoczy nagle, druga z trzecia pociagna i jest juz smiesznie. Trudno wejsc na odskocznie i zaczas sie chichrac, jak glupi do sera jak nikogo nie ma. Mnie naprawde troche humoru pomagalo, bo czasem tak smuuuuutno tam bylo, ze naprawde szkoda bylo wchodzic.

Karola mnie tez zalala...ej, ej, ale maz to ci picowac nie moze???? choc ja mojemu to nie wiem czy bym dala, jeszcze by mi cosik ucial:eek:

reklama
Ewelinko - ja czekam aż mi się zamarzy śledź z dżemem, bo to może oznaczać tylko jedno :-D
A wy kiedy się staracie o drugiego malucha? Coś chyba już o tym pisałaś ale wiesz ja już mam SKS (starość k ... a starość :-D)

Gatto - a nas długo do pisania dupereli nie trzeba namawiać ;-). Ja do tego pierwsza jestem, jak tylko jestem oczywiście :blink:

Zjola, no tak grubo za rok. Mam nadzieję, że ustrzelimy cipeczkę :-D Tak mi się marzą takie dwa kucyki z kokardkami, bo póki co to siostry córę spinkami zdobię, choć ledwo co ma na głowie :-D:-D
No ja będąc w ciąży śledzia z dżemem nie jadłam, ale chleb z plastrami banana tak :-D Jak sobie przypomnę.....tfuuu...

aniunnia-
mieszkamy na Śląsku ,a teściów mam w Staszowie.

Moi mają dziś na obiad tylko zupę -za karę bo wczoraj zbytnio przesadzili[-jaki młode tak i małż],będą mi dyktować ,co ja mam robić ,byle swoich czterech liter nie ruszyć ..żeby czasem nic nie zrobić więcej..

Ostatnia edycja:
Zjola, wystraszyłaś mnie tym słoikiem, powtarzam słoikiem!!! doczytałam, że majonezu uffff...:-D:-D No kobiety w ciąży nie zrozumiesz, a właściwie jej smaków ;-)

reklama
to i ja się tu przywitam :-)
mi osobiście podobało się to że jak trzeba było pożartować na cpp to się pożartowało a jak trzeba było kogoś pocieszyć to też było dużo chętnych.
u mnie taka szarówka za oknem, że nic mi się nie chce...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry