reklama

Odskocznia;))))

Karola dasz rade!!
Zjola tez bym se rzygnela raz czy dwa:happy2: Ty sluchaj, dobrze, ze nam sie nie dostalo za handel @:cool2:Bo nam jeszcze konta poblokuja:eek:

reklama
o tym ze drzwi sa krzywo,ze mogłby mu srubokret podac itd:-D:-D bo generalnie wystraszyl sie tym,ze mam taki twardy brzuch i wzial sie za naprawy,za sprzatanie itd:-) dziewuszki uciekam do gina powoli.trzymajcie &&&&&...tak sie cykam...buziole

Karola &&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte, potem zaraz nam tu albo tam bo juz sama nie wiem gdzie napisz co i jak.
Gatto i to jest rozwiązanie no bo pies nie odpyskuje,szczeknie na TAK!, a baba? wiecznie marudna (według nich)

Dzień dobry piśki kochane;)
No to po eksmisji dajemy czadu tutaj hehehe

Gatto o tych obesrolcach odpisze tutaj a nie na cpp,bo znowu focha walną;) Więc- jako mega animals nawet obesrolca nie pogonie z parapetu heheh bo...boje się gołębi;(

Ostatnia edycja:
Emka piszesz mało ale jak juz napiszesz to boki zrywać ze śmiechu:-D

Łobiad sie juz ,,zrobił,,więc ide pojeść , i kawyyyyyyyyyy tak mi sie chce kawy ,ostatnio pije jej troszke za dużo.Do potem bajjj

hahaha, szkoda, bo juz nie wytrzymam z obesrolkami!!! Dajcie mi jaka strzelbe!! Nie dosc, ze sie nie wysypiam, bo mam problem na glowie, to jeszcze te dranie mi przylatuja i gurgaja i zasrance sa zawsze we 3. Te same!!! Ja nie wiem, jakis se trojkacik zrobily i mnie wkurzaja!:wściekła/y:wrrrrr...cieta na nie jestem:eek:

reklama
Gatto jak możesz;( A ja ostatnio chciałam ratować potrąconego gołąbka...a się ich boje tych stworów...więc tak,zebrałam odwagę,znalazłam szmatkę,żeby go w nią złapać...podchodzę zesrana w gacie...a ten gnój fruuuu...zerwał się i poleciał!!! Ale jak chciał wylądować na drzewie to spadł,bo miał nogę złamaną:( No to już mu odpuściłam,skoro siedział u kogoś na posesji to już dupa była:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry