reklama

Odskocznia;))))

Karola -trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&

ja moich obesrolków nie widzę, ale za to zostawiają mi taaaakie pamiątki po sobie na balkonie, że chyba im zacznę gdzieś rzucać żarcie pomieszane ze stoperanem

reklama
O jak miło ! Jaki ruch się zrobił :-D Aż z ciekawości zajrze na CPP kto tak namącił :confused:
Ewelinka , u mnie nic nowego kochana , jedynie to że komunia 27 maja - Blanki

jestem jestem a o wizycie nadrukowałam tam...tez sie przez chwile zastanawialam gdzie napisac ale doszłam do wniosku,ze tutaj to mamy watek na odstresowanie sie śmichy,hihy i takie tam,a tam mozemy sledzic reszte spraw...co do obesrokow to ja dokarmiam cókróweczke ciezarna:-) ma taki brzuszek duzy i wysypuje jej kaszy troche,ale czysciutka jest zawsze zje wszystko,nie narobi mi na parapet itd.reszte przeganiam,bo nie lubie...co do lekow to ja sie panicznie boje pajakow:no: wrrrr.

hahaha Karola przeczytałam leków a nie lęków i się zaczęłam zastanawiać co to za nowe leki te pająki i czemu się ich tak boisz... ojj ten mój opóźniony ciężarny mózg... :-D:-D:-D

Co do gołebi... nie nawidzę ich jak nie wiem co... Mój sąsiad hoduje a te france siedzą u mnie na balkonie..Ja się pytam" z jakiej paki?" Skoro on je ma to niech se siedzą u niego a jeśli są uciążliwe dla sąsiadów no to cóż.. z hodowli powinien zrezygnować.. Takie moje zdanie... Auta mam posrane .. z rynien w deszcz leje się kupa.. Co to ma być? Grrrrrr...

.. Auta mam posrane .. Z rynien w deszcz leje się kupa.. Co to ma być? Grrrrrr...

:-d:-d:-d

Czarna no wychodzi na to że ja namieszałam bo zawsze pisze co mi ślina na język .........

dziewczynki piszemy z mężem bloga:szok:, narazie zaczynamy , ,,robimy,, strone itp; w pózniejszym czasie dam Wam namiary .

ojj ten mój opóźniony ciężarny mózg...
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
ha ha

Ostatnia edycja:
Anulka , oj tam , oj tam . Mała reprymenda od moderatorki jeszcze nikomu nie zaszkodziła
A ja ubie takie niewyparzone ozorki jak twój :-p

Anastazja i mrówka do raportu !!!!!
I Kobietka się gdzieś zawieruszyła , jak jej nie ma to zaraz myślę o jej chorobie.... żeby tylko jej nic nie było ...

bett , to chyba takie napięcie , przed Zjolkowym beibikiem - plamień nie ma .... czekamy na teścior z II krechami

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry