reklama

Odskocznia;))))

reklama
kurcze ona cos z netem problemy miała ale to juz dawno było....

Zjola mam nadzieję że nie ma plamień, jak jutro napiszesz że nie ma to będe skakać pod sufit
Elka koko koko , jak dla mnie ok ale na dożynki w mojej wsi a nie na euro.

Ja się wypowiedziałam przed chwilą na cpp i koniec .Ale powiem wam że popłakać też popłakałam, aż moj sie pytał co jest??ale juz jest git!przecież ja za każda z was trzymam &&&&&& , no i sie modle - dziennie!o wszystkie mamusie.....Koniec - kropka, ament:-D
Ja spadam zapodać obiad bo przyznam że nie chciało mi sie robić wczesniej ale juz dostałam powera.ja bym sie tam do sejmu nie nadawała ,bo jak by mnie kto zaatakował to bym ryczała hehe :-D:-D:-D

To i ja za wami przywędrowałam:-) Anulka nie bierz tego tak do siebie,owszem ty poddałaś temat ale wszystkie chętnie go podchwyciłyśmy i rozdmuchałyśmy na maxa,więc jak coś zamkną nas za współudział,coby ci smutno nie było:-DA to świadczy tylko o tym,że każda z nas po tej końskiej dawce żalu od życia,potrzebuje teraz odrobiny uśmiechu i chwała ci za to,że ty dajesz go nam najwięcej;-)

reklama
hahaha Karola przeczytałam leków a nie lęków i się zaczęłam zastanawiać co to za nowe leki te pająki i czemu się ich tak boisz... ojj ten mój opóźniony ciężarny mózg... :-D:-D:-D

:-D:-D:-D:szok::eek:

aniunia tych hodowlanych tez nie znosze.u mojej mamy facet obok na podworku tez ma i nie chcesz wiedziec jak wygladaja okna,sciany,i auta tez...elka30 teraz wszystkie o subskrypcje pytaja:-D:-D,a tu dopiero 1 watek wiecej:-D

ja sobie wypraszam piske dzis umyłam,bo mialam wizyte u mlodego doktorka...:-D

anty2 amen:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry