Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ewelinko28 sledzia tez bym otarmosiła:-) narazie zjadłam kalafiorka
gatto wole sama,bo chłopak jak mi zastrzyk robi to mu sie rece trzesa,a co dopiero jakbym mu " gabryche" powierzyła pod noz
narazie jade na chybił trafił z przyzwyczajenia,a pozniej to juz z lusterkiem jak cos
zjolka ja nawet sledzia z dzemem to bym bedac w ciazy nie zjadła
witaj bett.kochana u nas tez lipna pogoda,ale mała szaleje ostro wlasnie wstała...kurka stresuje sie ta wizyta u gina dzis...
):-)

. Szczerze mówiąc ja bym chciała rzygać, bo rzygałam tylko podczas mojej pierwszej udanej ciąży a podczas 2 ostatnich nie. Więc byłabym spokojniejsza 
, chociaż zielona 

Bett - ja dokładnie wychodzę z tego samego założenia ale jak to innym przeszkadza to wolę wojny nie prowadzić. Sama nie wchodziłam na CPP jak było tam zbyt poważnie, żeby się nie zdołować. No ale ilu ludzi tyle opinii.
Karola - ja to raczej myślałam, że wszystkie babeczki piszące na CPP nie mają nic przeciwko odrobinie humoru, ale jak widać się pomyliłam![]()

bije mi przed ta wizyta...to ze stresu...ale moj maz jest lepszy...chodzi i mowi albo do siebie albo do psa...no coz widocznie z zona to juz nie ma o czym rozmawiac