Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
anulka ty mi nie placz bo dostaniesz z piety w migdal mowie ci co jak co ale ty masz miec glupawke tak jak przystalo

bo za ta twoja szczerosc Cie pokochałam i uwazam ze bardzo mi pomogłyście.A dzieki naszym chichotom zaczelam inaczej patrzec na zycie jest piekniejsze i pelne nadziei ze wkoncu nam sie uda.....Moze piszemy czasem o glupotach ale uwazam ze nam to pomaga i caly czas sie wspieramy.Jak jest czas na glupawki to sie smiejemy jak jest przykro to placzemy razem!!!!!!!!!!!!!!! nooo nic babki tu popiszemy o bibibi

pozdrawiam was kochane wszystkie,uwielbiam was buziole;-)
)jasna cholera co tu jest grane wogoleanulka ty mi nie placz bo dostaniesz z piety w migdal mowie ci co jak co ale ty masz miec glupawke tak jak przystalo
bo za ta twoja szczerosc Cie pokochałam i uwazam ze bardzo mi pomogłyście.A dzieki naszym chichotom zaczelam inaczej patrzec na zycie jest piekniejsze i pelne nadziei ze wkoncu nam sie uda.....Moze piszemy czasem o glupotach ale uwazam ze nam to pomaga i caly czas sie wspieramy.Jak jest czas na glupawki to sie smiejemy jak jest przykro to placzemy razem!!!!!!!!!!!!!!! nooo nic babki tu popiszemy o bibibi
pozdrawiam was kochane wszystkie,uwielbiam was buziole;-)