reklama

Odskocznia;))))

Ja rowniez jestem gotowa isc do paki za wspoludzial mimo ze z ukrycia;-)w myslach i przed kompem smialam sie ze az M katem oka zerkal co ja wyprawiam:-D:-D

Karola no wiesz trzeba jakos ogarnac skoro mam leciec na dwa fronty;-)

Ostatnia edycja:
reklama
jasna cholera co tu jest grane wogole:szok:anulka ty mi nie placz bo dostaniesz z piety w migdal mowie ci co jak co ale ty masz miec glupawke tak jak przystalo:-D:-D:-Dbo za ta twoja szczerosc Cie pokochałam i uwazam ze bardzo mi pomogłyście.A dzieki naszym chichotom zaczelam inaczej patrzec na zycie jest piekniejsze i pelne nadziei ze wkoncu nam sie uda.....Moze piszemy czasem o glupotach ale uwazam ze nam to pomaga i caly czas sie wspieramy.Jak jest czas na glupawki to sie smiejemy jak jest przykro to placzemy razem!!!!!!!!!!!!!!! nooo nic babki tu popiszemy o bibibi:-D:-D:-D pozdrawiam was kochane wszystkie,uwielbiam was buziole;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dlaczego wy tak duzo piszecie jak mnie nie ma??????????

Aniunia dzieki, ze jestes ze mna, a przeciw golebiom!! Jak mi tak przylatuja i gurgaja to mnie sie krew gotuje (nie wiem czemu mi z tego powodu tempka nie skaka:confused:)

Faktycznie dziwne, ze nie ma Kobietki?? Moze jej wyslemy wszystkie na priv gdzie jest???;-)

sama sie zastanawiam gdzie kobietka ostatnio mowila ze net juz jej lepiej smiga i bedzie czesciej.Ja dzisiaj padam tez gatto malowalam mieszkanie :-Drece cholernie mnie bola...

Karola pająków, zastrzyków... nienawidzę

a mój m poszedł pierwszy spać olaboga gdzie to zapisać :D

Dziecko mnie kopie zamiast spać o tej godzinie :D
boli mnie nadgarstek od panelu dotykowego
i zaraz oślepnę przy tym moim mini laptopie

więc grzecznie się żegnam
miłych i słodkich snów

Tez sie melduje z kawa przed laptopem. Pranie sie pierze, a ja sie zaglebiam w lekture.
Angel, sama malowalas? W sensie sama machalas pedzlem????

reklama
jasna cholera co tu jest grane wogole:szok:anulka ty mi nie placz bo dostaniesz z piety w migdal mowie ci co jak co ale ty masz miec glupawke tak jak przystalo:-D:-D:-Dbo za ta twoja szczerosc Cie pokochałam i uwazam ze bardzo mi pomogłyście.A dzieki naszym chichotom zaczelam inaczej patrzec na zycie jest piekniejsze i pelne nadziei ze wkoncu nam sie uda.....Moze piszemy czasem o glupotach ale uwazam ze nam to pomaga i caly czas sie wspieramy.Jak jest czas na glupawki to sie smiejemy jak jest przykro to placzemy razem!!!!!!!!!!!!!!! nooo nic babki tu popiszemy o bibibi:-D:-D:-D pozdrawiam was kochane wszystkie,uwielbiam was buziole;-)

jak widze słowo bibibibi to normalnie papa mi sie sama pruje:-D

aniunia jak kazda meza wytarmosiła to spia zmeczone po nocnych harcach:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry