reklama

Odskocznia;))))

Witam wszystkie kobietki,
ja też już po kawce, o mało się w niej nie utopiłam jak zobaczyłam dzisiaj co się probiło na CPP, napisałam swoje trzy grosze i tyle, przenoszę się za Wami, chcę czytać swobodne wypowiedzi Anulki, Gatto, zjolki, elki, kłaczka i wszystkich innych kobietek - chcę wiedzieć co u każdej z Was słychać. Anulka mnie absolutnie nie uraziłaś, to świetnie, że jesteś Ty, Gatto, zjola, elka i reszta kobietek - świeżość umysłu i poczucie humoru to ogromna zaleta każdej z Was, tych niewymienionych też. Mój mąż też ma podobne poczucie humoru i jestem pozytywnie podbudowana, że mogę Was w momencie tych wesołości czytać, aż chce się to robić. :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Zjola - ja się tak nie bawię!!! nie tak miało być i dopóki nie przyjdzie pełnoprawna @ to nie uwierzę. przecież Twoje wszystkie @ rozdane?! wiem, że każdy ma inaczej, ale ja w listopadzie miałam plamienia w terminie @ i byłam pewna, że się nie udało, a jednak spotkała mnie niespodzianka w postaci II, Tobie też tego życzę!!! co do twórczości taty, to naprawdę możesz być dumna :-)

hejka babeczki wy tu o kawce.......a mi az slina leci taka ze mnie GAPA i zapomnialam wczoraj kupic kawke:-(:-(
A ja rano bez kawki to jak widmo chodze :-D:-Dgatto taaa sama machalam pedzlem a co tam...:-)dzisiaj juz lepiej ale wczoraj nie moglam zasnac tak lapy bolaly:wściekła/y:dzisiaj dalej w ruch.Pozdrawiam was wszystkie zycze milego dzionka i poprosze na wieczor same dobre wiesci:tak:buziaczki:*:*:****::**:**

Witam nowe koleżanki:-):tak:
Anulka ty się nie przejmuj, z tego co pamiętam to założyłysmy z Danusią odskocznię po tym jak dostałyśmy opieprz na cpp, że gadamy o pierdołach:eek:
Tutaj nie musisz sie hamować :-p:-) Trochę humoru jeszcze nikomu nie zaszkodziło:tak:
Ewelinko niezły kawał, usmiałam się:-D
Ziola no rzesz......, teraz skup sie na motorku i kursie na instruktora a potem znów męża zagoń do roboty:-p:tak:
Ja na szczeście nie mam dzisiaj dużo pracy i mogę spokojnie przygotować menu na sobotnia imprezę, otóż P wymyslił że robimy grilla, oczywiście wszystko na mojej głowie:szok:

Kurde Angel, zebys tam jakichs abstrakcji na scianach nie stworzyla:) Ja sie zabieram za prasowanie, nikt nie chce mi pomoc to muszesie sama zabrac za to!

Angel - a co? Malowanko? Ja w długi weekend walczyłam na drabinie.

Anastazja - gdzie idziesz? :angry:

Gatto - ja prasuję jak Anulka. Siadam na stercie prania :-D

Niestety plamienia ciąg dalszy :(

lepiej nic nie mowcie o prasowaniu moje lezy juz tydzien w komodzie i az sie prosi o wyprasowanie:-Dtylko otworze a tam glosy wyprasuj mnie,wyprasuj.....a ja szybciutko zamykam i udaje ze nie slysze :-D:-D:-Dgatto ja juz tyle scian malowalam ze nic nie ma prawa mi wyjsc,ze mnie sie smieja ze nie potrzebuje faceta bo sama wszystko zrobie.Zaszpachluje dziury,szlufuje cekol,maluje,wymienie sama baterie czy uszczelki itd.............ostatnio jak sie przeprowadzalam M byl za granica i tez wszystko na mojej glowie,ale dalam rade:tak::tak:
magdalena witam:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Anastazja - pracować? Witaj w klubie :-D

Madzia - ja już tez kiedyś dostałam opieprz na CPP, że głupawkę załapałam i wtedy znalazłam odskocznię :tak:. No ale ja nie umiem być śmiertelnie poważna, ba ja nie chcę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry