anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Ja mogę Wam wszystko wyprasować - ale muszę niestety pobrać opłatę - bo bida zagląda do drzwi - to może tak sobie dorobię ;-)
Ja tam trochę zerkłam co się stało na CPP - moje zdanie jest takie że nie da się gadać non stop o tym jak jest mi źle, że tęsknie za swoim dzieckiem itd itp. To jest MASOCHIZM czy jak to się piszę, znam osoby które nawet wymyślają sobie śmiertelne choroby żeby tylko im współczuć - Ja od samego początku podchodzę do trudnych tematów ze śmiechem - a poza tym takich nas XX szt. to nie ma ani jednej
i tego się trzymajmy.
zjola - tylko Ja nie mam nic do roboty , klapa totalna :-( chyba zacznę pierogi lepić i sprzedawać bo z turystyki to coś kiepsko mi idzie przeżyć
Ja tam trochę zerkłam co się stało na CPP - moje zdanie jest takie że nie da się gadać non stop o tym jak jest mi źle, że tęsknie za swoim dzieckiem itd itp. To jest MASOCHIZM czy jak to się piszę, znam osoby które nawet wymyślają sobie śmiertelne choroby żeby tylko im współczuć - Ja od samego początku podchodzę do trudnych tematów ze śmiechem - a poza tym takich nas XX szt. to nie ma ani jednej
i tego się trzymajmy.zjola - tylko Ja nie mam nic do roboty , klapa totalna :-( chyba zacznę pierogi lepić i sprzedawać bo z turystyki to coś kiepsko mi idzie przeżyć
Ostatnia edycja:

. No ale ja nie umiem być śmiertelnie poważna, ba ja nie chcę!
A potem przez zupelny przypadek spotkalam mojego meza i hop siup