reklama

Odskocznia;))))

Witam sie i ja :)
zaraz robie kawke i jade na zakupy, od poczatku kwietnia zakupy robie codziennie , mam okreslona kwote , nie kupuje nic na jutro, staram sie aby starczylo, nieraz jechalam na wieksze zakupy i zawsze kupowalam za duzo.Teraz np.kupuje 5 plasterkow szynki , troszke sera , po prostu to co zjemy na dzien i powien wam ze to dziala.oczywiscie teraz nie pracuje wiec mam na to czas a i rower dziennie idzie w ruch:)
u nas tez juz sloneczko swieci , anastazja jaka sile trzeba miec !
Dulano i jak dzisiaj?
Pozdrowionka dla wszystkich paaaaaaa

reklama
hello laseczki;-)elka dzisiaj mam kawke jupi:rofl2:dzisiaj piekna pogoda a ja zamiast lezec na dzialeczce i sie opalac,bede w domu machać pędzlem:wściekła/y::no:
zjolka kurcze a mial do mnie przyjsc od ciebie malpiszon,widzialam zdjecie super jaka z ciebie laska:szok:maszyna tez rewelacja,ajjjj piękna kobieta na pięknym motorze:-)
anulka ja zalatana jak nic nawet nie mam czasu was czytac,wchodze cokolwiek napisze zebyscie o mnie kurka nie zapomniały:-D:-D:-Da ty sie dzisiaj idz zrelaksuj sie za mnie na dzialeczkę:tak:tylko zaloz tym razem pas cnoty zeby znow sie PAN MROWKA nie przypałętał:szok::-D:-D:-D
dulano witaj milo cie znow widziec:tak:no nie gadaj ze berek???:-)zrob tescik i daj znac.

Pozdrawiam was wszystkie zycze milego dnia i duzo usmiechu na twarzy
:-)

Anty - ja na tej bestii jeżdżę jako pasażer :-D. Ja bym tego grzmota w życiu nie utrzymała :no:. Na razie uczę się na tym honda.jpg

Anastazja - no właśnie coś chłopakom wycięli :(

Mówicie, że młodo wyglądam? Przecież na tym zdjęciu okulary mnie zasłaniają :cool2:

Ja dzisiaj jeżdżę babki, tak że miejcie się na baczności i trzymajcie kciuki, co bym nie leżała na tej maszynce, na wyżej wymienionym obrazku.
W niedzielę jedziemy na spływ Wartą. Już nogami przebieram :) Na pewno będzie bosko!

Buziaki dla wszystkich

Zjola ale Ci dobrze... Ja taką piękną niedzielę spędzę w barze u mamy.. Moje siostry idą na jakieś komunie .. Mama będzie siedziala w drugim interesie a ja z moim P za barem...

zjola uspokoiłaś mnie:-D
Idę trochę podziałać w ogrodzie,bo ostatnio kwiatki tylko skupowałam a nie sadziłam,bo w taki ziąb nie bardzo mi się chciało;-)

Kurcze moj maz biedny teraz siedzi na wyjasnieniach w pracy. Od tego bedzie zalezal nasz dalszy zywot. Trzymajcie kciuki!!! Ja wlasnie stluklam szklanke- mam nadzieje, ze to na szczescie:eek:

Aniunnia - jeżeli ci to poprawi nastrój, to we wszystkie soboty mam wykłady :(

Anty - no to ok :)

Gatto - trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a szkło tłucze się na szczęście, więc będzie dobrze :tak:

reklama
Hejka:-)
U mnie też dzisiaj pieknie świeci słonko. Pierwszy raz od dłuższego czasu wstałam bez problemów ale i tak się spoźniłam do pracy, najwazniejsze że zdażyłam przed szefem. Pozwoliłam sobie nawet na babeczke z budyniem, bo P twierdzi, że widać już efekty zumby. Szkoda tylko że cycki też lecą w dół:-p
Jadąc do pracy tak się zagapiłam, że nie zauważyłam że auto przede mną skręca w lewo, w ostatniej chwili wcisnęłam hamulec, pisk opon straszy ale udało się wyjśc bez strat:-D
Gatto &&&&&&&&&&.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry