reklama

Odskocznia;))))

reklama
Madzia wszystko ok jak sie dobrze skończyło nie?ja tez sie nieraz zagapie, albo ba! nawet sie nie zagapie tylko jade jakbym krową była , która łazi gdzie chce. Ja to mówie że sie zawiesiłam , ale kurde wcale to nie jest dobre
Kobietki ale se śledziki kupiam dobre! mniammmmm

gatto &&&&&&&&&&&&&&&& nasze kciuki juz tyle zadziałały że musi sie udać.

Anty a ja sie boję że z moich kwiatków na działce nic nie będzie przez ten wczorajszy przymrozek:(

kupiłam se też spray na wszystko do łazienki i jak wypije kawe biore sie za ,,odsyfianie,, , jeszcze niestety moi chłopcy nie chcą siadać jak sikają i nie wiem czy robią to specjalnie czy ki h..!No ale zwróć uwage!oni nie widzą że na panelach są siki!!!!!Mówię Wam - naucze ich siadać przy siku.:-D

Ostatnia edycja:
Anulka ja często się zawieszam a najlepsze jest to że zapiminam gdzie jadę i zawracam:-p
Mam czasem słabsze dni, ale jak piszesz najwazniejsze jest to,że zawsze wychodzimy bez szwanku.
Jakie masz sledzie? podziel się:tak:

witam kobitki weekendowo:-)

U mnie?sama nie wiem rano jak bylam siku to na papierze byla brazowa plamka,a teraz jak bylam na kibelku sprawdzic czy @ sie rozkrecila no i nic nie ma.Ale pewnie do wieczora na pozniej jutra sie rozkreci.

gatto-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam cieplo wszystki babole w ten piekny sloneczny dzien.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry