reklama

Odskocznia;))))

Anulka rano robiłam obchód i nie zauważyłam żadnych wyraźnych ofiar mrozów,więc może nie będzie tragedii.A co to za spray?Jeśli nie wymaga szorowania,to podziel się nazwą:-)
dulano ja omal zapalenia płuc w lutym nie dostałam jak biegalam do łazienki sprawdzać czy się ta brązowa plamka nie rozkręciła:-) więc &&&&&&&&&,żeby było jak u mnie tylko z innym efektem końcowym
gatto&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Pomidory pochłonięte:-p ja dzisiaj po pracy idę do biedronki na zakupy więc pewnie też kupię cos na obiadokolację:-) jak to dobrze miec blisko biedronkę

Anty skoro mówisz że ofiar brak to super:), mam nadzieję że u mnie też:)
a taki płyn cif do łazienki ,bez szorowania mówisz?optymistka !zaraz rekawice ubieram ,maske na pysk i jazda!

Widzę że my tutaj biedronkowe dziewczynki :)ja też mam w swojej wsi:)

Tak naprawdę to ja rękawic nie lubię ,cokolwiek robię,czy to naczynia czy w ogrdku coś robię. Pranie nastawiłam i zmykam zrobic błysk w lazience, zachciało mi sie szafeczek ,pizdeczek i teraz musze to myć a kurz nie wiedzieć czemu bardzo lubi tam osiadać. Tak samo jak się uparłam na brązowe komody do pokoju...no cóż jednak na błędach sie człowiek uczy i to całe życie.

Ja lubię biedronke , żabkie troszke mniej bo i drożej jest , w lidlu ostatnio kupiłam sobie bluzeczki po 14.99 , nawet gatunkowo ok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry