reklama

Odskocznia;))))

reklama
co do czyszczenia to na perfekcyjnej pani domu widziałam że jak nie mamy akurat środków chemicznych to najlepszym rozwiązaniem jest soda oczyszczona (jest nieoczyszczona?:eek:), i ja tak czyściłam zlew, działa!

Dzieki za kciukasy, na pewno sie przydaly!!
Rozmawialam z malzowina i nie poszlo najgorzej, wiec nadzieja jest!

Anty ja tez wszystko w rekawicach!! tak sie nauczylam i juz mi zostalo:happy:

Anulka ty ich po tym sikaniu sprzatac naucz, a nie sikac na siedzaco, choc wiem jak to trudno! Mojego wiecznie sie pytam ile razy sral (za przeproszeniem), a ile razy kibel umyl. Zawsze wychodzi iles do zera!!:no:

Jestem, musiałam troszke popracować.
Ja też lubię czystą łazienkę, P się ze mnie smieje że mam fioła na tym punkcie, otóż jadąc na wakacje zawsze mam ze soba cif i rękawiczki inaczej nie skorzystałabym:-p

Zjola za jakies 10 dni dadza odpowiedz:-(wiec jeszcze tyle w zawieszeniu:-(

Magdalena a ja biore takie chusteczki dezynfekujace, hehee:happy:

Cholera tez bym sledzie zjadla, takie w smietanie najlepiej!!!! Kurde u nas nie ma, biedrony tez nie ma, na trzecim swiecie zyje!!:szok::eek:

Gatto - oplułam monitor :-D. Dziwne czemu nie ma u ciebie Biedrony :eek::eek::eek:, hmm ...

Madzia - ja to łazienkę szoruję domestosem razem z brodzikiem i umywalką. Wtedy wiem, że wszystko wyżarte. Po minucie jednak wpadają panowie, najczęściej umyć rączki ze smaru :shocked2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry