Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Biedna ja:-(Elka - już ci mówię. U mnie właśnie @ się rozkręca, niestetya taki ładny wierszyk miałam dla Gatto, ech. I niestety nieaktualny
![]()
Zjolka no nie pogodosz , normalnie dziołcha jak cukiereczek
Lasencje wy moje kochane ,lecę na szpilki , naładuję na jutro akumulatory , pomęcze ślubnego.....do jutra babole!
Musze to jeszcze napisać Zjolka wyglądasz jak smarkula Ty !Choć troszke sie postarzej co nie?I ja mam zdjęcia wrzucić? jak ja w kompleksy wpadłam ...ide sie dołować ...paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aniunnia - w nawiązaniu do tego co napisałaś, to może dostanę za to po głowie, ale w moim odczuciu, to tą czystkę zrobiły osoby, które się na bieżąco na cpp ostatnio (2 miesiące) nie udzielały i nie wspierały tych dziewczyn, które odważyły się napisać... a przecież te które są tam cały czas i cały czas wspierają to nie są jakieś masochistki i od czasu do czasu potrzebują zażartować dla zdrowia psychicznego...
Tak myślałam, że tak powiecie ale my rozmawialiśmy o 20.10, jak leciało.
No dobra zanim ona się zbierze, to ja wykopałam moje zdjęcie na naszym moplikuFacet, co prawda wlazł w kadr ale się go wytnie
Zobacz załącznik 466006

Tylko jeden - ten od góry taki dziwny - poszkodowany przez los