reklama

Odskocznia;))))

reklama
Elka - już ci mówię. U mnie właśnie @ się rozkręca, niestety :( a taki ładny wierszyk miałam dla Gatto, ech. I niestety nieaktualny :(
Biedna ja:-(
Zjolka no nie pogodosz , normalnie dziołcha jak cukiereczek:tak::-D
Lasencje wy moje kochane ,lecę na szpilki , naładuję na jutro akumulatory , pomęcze ślubnego.....do jutra babole!

Musze to jeszcze napisać Zjolka wyglądasz jak smarkula Ty !Choć troszke sie postarzej co nie?I ja mam zdjęcia wrzucić? jak ja w kompleksy wpadłam ...ide sie dołować ...paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kurcze no!!! Potwierdzam!!:tak:

Aniunnia - w nawiązaniu do tego co napisałaś, to może dostanę za to po głowie, ale w moim odczuciu, to tą czystkę zrobiły osoby, które się na bieżąco na cpp ostatnio (2 miesiące) nie udzielały i nie wspierały tych dziewczyn, które odważyły się napisać... a przecież te które są tam cały czas i cały czas wspierają to nie są jakieś masochistki i od czasu do czasu potrzebują zażartować dla zdrowia psychicznego...

swojego i tych dziewczyn,do których ja się również zaliczam;-)a przecież jak trzeba to po główce też pogłaszczecie,więc już naprawdę nie wiem o co cała "haja"

Witam Spiochy, nie spac zwiedzac!!! U mnie tez piekna pogoda wiec i nasrtoj pozytywny:-):-)Micha sama mi sie cieszy do slonca:-Dpo pracy w koncu rower yupi!!!!Milego dnia Slicznotki:cool:

U nas też słoneczko, a rower to już wczoraj był :-)
Dzisiaj mam wizytę wieczorem , zobaczymy czy coś sensownego mi doradzi.
A tak na dobry początek dnia - 546024_456700057677953_247752655239362_1969845_1626925887_n.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry