reklama

Odskocznia;))))

reklama
Elka_30 - widzę, że Ty też uzależniona od bb, ja ostatnio to muszę wejść i chociaż poczytać. dzisiaj nie chciało mi się podnieść z łóżka, ale jak sobie przypomniałam że czekamy na wieści od zjoli to się zaraz poderwałam i włączyłam komputer. a co do tego zapraszania, to Cię świetnie rozumiem, najpierw trzeba posprzątać zanim przyjdą goście, naszykować jedzenia i picia a później jeszcze raz posprzątać po wizycie...

Bett no wlasnie tez bylam ciekawa co u Zjoli a tu zonk net sie skoczyl:wściekła/y:i trzeba czekac do przyjscia z roboty i wepchania sie przed kompa przed swoim M;-)

Dziewczyny ale mam gloda:szok:jestem tydzien przed @ i juz sie zaczyna ciazgle glodna i napalona na snickersy bo to tylko zaspokaja moje zapotrzebowanie na cukier:-D

A ja zgrzeszyłam i zjadłam ciastko :zawstydzona/y:
przyszłam tutaj bo doczytałam na cpp ,że była mała draka więc zaglądam ,a tu taki ruch super
:tak:

Elka - już ci mówię. U mnie właśnie @ się rozkręca, niestety :( a taki ładny wierszyk miałam dla Gatto, ech. I niestety nieaktualny :(

Anastazja - bo ja dzisiaj słomiana wdowa jestem a młody szaleje na igrach więc komp wolny, no to co ja mam robi jak nie pisać wami?

Wróciłam z młodymi od dentysty -170 zł jak nic ,następna wizyta za 3 tygodnie ,jeszcze do tego wysępiły elektryczne szczoteczki od R,.-następne tyle ,a teraz jęczą o prezent na dzień dziecka ,mój rower[zakup] odjeżdża w siną dal.
Miłego wieczorku

Zjola no wlasnie czytalam na odskoczni...kurcze niech to dunder swisnie:angry:no nic trzeba przejsc na wyzszy poziom i tam probowac oczywiscie &&&&&&&&&&&&&&&&&&& jak to bylo????stare rury nie pekaja na robocie;-)

Ooooooo szit ja jestem na Odskoczni hahahahahaha juz mi sie kielbasi:-Dwybaczcie:zawstydzona/y:

kurna dziewczyny BB mi cos sie pieprzy,te dziewczyny ktore uzywaja polskich znakow to u mnie wychodza takie znaki ,ze szok i nie moge tego przeczytac i wogole BB mi sie pojawia po angielsku nie wiem dlaczego:crazy::no:

A co do mojej @ jeszcze nie przylazla ale za to dwa razy juz wymiotowalam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry