reklama

Odskocznia;))))

Dulano - może Ty w ciąży jesteś robiłaś test?Tak w ogóle to miło mi bo jeszcze się nie poznałyśmy chyba:)

reklama
test mam w domu moze jutro zrobie,dzisiaj powinnam dostac,bo czuje sie jak na okres chyba zaraz pojde znowu wymiotowac.

kobietka-ja cie znam tzn.z postow tak jak reszte stalych weteranek bo ja was czytam od ponad roku,ale od nie dawna pisze.

nie wiecie dlaczego mi sie tak dzieje z forum ze takie znaki mi wychodza,ze nie moge was doczytac

Dulano nie mam pojecia co tam z BB ci sie dzieje to pewno przejsciowe problemy:tak:jak tylko zrobisz testa to dawaj znac bo my tu jajko zniesiemy z niepewnosci:-D:-Dtrzymie mocno wszystkie kciuki moje i mojego M :-p

hello !!! babki

dulano TEST TEST TEST ! Jesteśmy tu spragnione pozytywnego testu !

zjola , szlag jasny mnie trafi zaraz .... no ale cóż , trza dalej &&& trzymać za ciebie , przytulam na pocieszenie

Sandy , a szczotki nie mogą być zarazem prezentem na dzień dziecka ? nie odpuszczaj prezentu dla siebie
a jeszcze miałam pytać : celujesz w chłopczyka teraz , czy płeć Ci obojętna?

anastazja , obie super te piosenki i od początku podabały mi się , ale cóż nie głosowałam i to może był błąd
:angry:

Ela , witaj !

zjola ,chyba masz konkurencję:-),
prezent to już sobie zrobiłam -kupiłam perfumy -sama na dzień matki ,co by mi badziewia nie kupiły,a rolki sponsoruje ślubny:-)
Nie celuje konkretnie -byle by było ,zdrowe,jakoś wewnętrznie przywykłam do myśli ,że mamy i będziemy miec babiniec

Ostatnia edycja:
Anulka - a czemu mnie ma być lepiej niż tobie? No powiedz sama? Walczymy dalej razem.

Kochana Zjola!

hej dziewczynki
Sandy spędziłam dziś połowe dnia w Twoim mieście, koło szpitala wozy transmisyjne stoją ,rozumie że to przez to zamieszanie w sprawie zamknięcia czy jak? słyszałam że szpital ma być pod spółka?
Dulano czyżby berek?;-)))
Kobietko juz Cię witałam ale napisze jeszcze raz DOBRZE ŻE JUŻ JESTEŚ.
czarna , Elka , hej

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry