reklama

Odskocznia;))))

bett mam podobne zdanie... Moja siostra ma dwoch synów.. Emil 8 lat i Kuba 11 lat.. I powiem Wam, że serce mi pęka jak patrze jak ona ich wychowuje.. Poki nie mam dzieci swoje zapędy wychowawcze probowałam przelac na nich , bo ona nie ma dla nich czasu.. Ona nie pracuje.. jej mąz zapieprza za granicą, wiec cały czas go nie ma.. Dla niej komputer to chyba zbawienie.. Kuba juz tak mruga oczami , bo ciągle spędza na nim czas.. Jak jej powiedzialam, zeby szla z nim do okulisty to powiedziala, zebym sie nie wtracala w ich zycioe.. A to moj chrzesniak jest.. Nie moge na to patrzec.. Nigdy z nimi nic nie robila.... wiecznie tylko sprzata w domu .. czego efektów i tak nie widac.. Nawet obiadów codziennie nie gotuje tylko co drugi dzien dzieci jedza u nas... Mój P. tez sie strasznie dziwi jak tak mozna... Paulina odrabia z nimi lekcje jak juz dzien cały zleci ..czyli tak po 20.00.. To tez bardzo mi sie nie podoba.. No i mama mowi,zebym sie nie przejmowala.. Ze jej sprawa... No ok... tylko, ze na tym straca dzieci.. Zepsuje ich...

reklama
Aniunia, czasem tak jest, ale chyba dobrze radzi ci mama, bo mozesz pogorszyc twoje stosunki z siostra. W koncu ona jest matka i tobie moze sie serce krajac, a i tak nic nie zrobisz...choc za jej zgoda zawsze mozesz spedzac z nimi czas na jakiejs aktywnej zabawie. Zawsze to cos!

Dziewczyny wiecie co, jestem zdruzgotana. Jak czesc z was wie, nie mieszkam w PL i nie mam za bardzo pojecia o artystycznych wystepach naszych rodakow. Kolezanka podeslala mi linka do oficjalnego hymnu na Euro 2012 i............sie podlamalam. Boze Moj, moze to i ladna piosenka, ale nie na promocje Polski na Euro!! Po prostu rece mi opadly i pytam czy my nie mamy utalentowanych artystow, ktorzy moga nas godnie reprezentowac na swiecie???

Aniunnia - możliwe że jak już będziemy miały swoje, to się przekonamy że to wcale nie jest tak łatwo wychować bez TV i komputera ale na razie chcę wierzyć że mi się choć trochę uda i że moje potomstwo będzie mogło kiedyś powspominać swoje dziecięce zabawy z takim rozrzewnieniem jak ja a nie tylko jakie bajki oglądało i jakie gry komputerowe przeszło. moja siostra niby się starała swojego syna różnym rzeczami zainteresować (udało jej się go zapisać na piłkę nożną i nawet chodzi wiec może nie będzie z nim tak źle) ale wydaje mi się że tak jak Ewelina pisała dla dzieciaków teraz wiele rzeczy jest obciachem i liczy się tylko jaką masz komórkę. mój mąż ostatnio rozmawiał z moim siostrzeńcem że jak mój mąż był w jego wieku to miał takie fajne książki o kosmosie, o dinozaurach o cudach świata i że uwielbiał je czytać i że jak chce to mu je da, tylko że problem polega na tym że mój siostrzeniec ma masę takich książek po mnie i mojej siostrze ale ani myśli tam zajrzeć i poczytać coś o świecie... przecież można wejść na facebooka tam się o wiele ciekawsze rzeczy dzieją
Dulano85 - aleś mi smaka na te kluski śląskie zrobiła... aż się rozmarzyłam. okien też nie cierpię myć. a co do francy to masz rację jak ma przyjść to niech przyłazi a nie się czai
Gatto
- dopiero teraz do Ciebie dotarło koko koko? ja szczerze powiem że nie słyszałam innych utworów które były zgłoszone, więc ciężko mi obiektywnie ocenić czy był to najlepszy wybór z możliwych. z jednej strony mi się podoba, że to jest takie nawiązanie do ludowości, do naszych korzeni a z drugiej nie mogę się oprzeć wrażeniu że ludzie którzy na to głosowali robili sobie jaja...

No wlasnie dopiero teraz sie zorientowalam i co ma wspolnego koko koko z pilka? i w ogole widze, ze ze skrajnosci w skrajnosc wpadamy. Owszem nawiazuje do kultury polskiej, ale nadaje sie na dozynki, a nie na mistrzostwa europy w pilce noznej!! Ja nie wymagam nastepnego waka waka, no ale bez przesady...

ATT00021.jpg zapis nutowy :)

Ta jest spoko - Liber feat. InoRos - Czyste szaleństwo official video.avi - YouTube :-D
ewentualnie to - Poparzeni Kawą Trzy, PiłkarSKA. Oficjalne wideo. - YouTube też spoko :-p

Ostatnia edycja:
Witajcie moje drogie koleżanki :)
wróciłam trochę mnie nie było skupiłam się na zrzuceniu wagi co przy niedoczynnosci tarczycy nie jest łatwe,ale poszło pierwszy kg z górki teraz już powinno pójść jak z płatka , ruszyła ta waga ,a to najważniejsze naćwiczyłam się nabiegałam i są efekty ,ale już na jedzenie nie mam pomysłów.
Ja też jestem w szoku z tym hymnem zabiją nas śmiechem :confused2:

reklama
Angel witaj w klubie:tak:ja tez juz od dwoch dni kupuje kawe i jakos mi sie nie udaje niech zyje skleroza:-Da z rana ratuje sie kawka z ekspresu ale to nie to samo co parzona...a i jeszcze inka mi zostala z ciazowych czasow takze na czarna godzine cos mi zostalo;-)
Magdalena ooooo grill mniam mniam, moj to czasem placze ze nikogo nie zapraszamy ale co to mi za przyjemnosc jak wszystko na mojej glowie a on sie wypnie to ja sie tak nie bawie zdecydowanie wole chodzic w gosci:tak:
Eh ta dzisiejsza mlodziez tylko kompy konsole z domu nie mozna wygonic za moich czasow to mama nie mogla mnie zaciagnac do chaty z podworka tyle bylo rzeczy do robienia ze czasu braklo:tak:dzieciaki kilkuletnie juz potrafia obsluzyc komore i komputer lepiej niz niejeden stary normalnie szok:szok:ale takie mamy niestety czasy rodzice gonia za pieniadzem zeby jakos przezyc a dzieci samopas chociaz z drugiej strony lepiej przy kompie niz na komiariacie albo w poprawczaku:tak:
Jesli chodzi o koko koko to jak dla mnie porazka, nie mialam faworyta ale chyba wybralabym co innego ale nie odzywam sie bo nie bralam udzialu w glosowaniu:-p

No i jak zwykle zapomnialam...chcialam Wam powiedziec ze dzisiaj z rana malo co nie doszlo do tragedi:szok:nie bylo neta i nie moglam do Was zajrzec no normalnie myslalam ze harakiry popelnie albo sepuku:-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry