reklama

Odskocznia;))))

Anastazja, to jak bedziesz miala kiedys byc w moich okolicach daj znac ze 3 dni wczesniej to ci taaaaaaka sterte zrobie. A co tam, zaplace nawet :)

Zjola jestem.....jestem....wkurzona!

Twoje okolice są strasznie daleko , zapraszam ze stertą do Krakowa :-ptu mamy i smoka i Cristiano Ronaldo który polewa piwko :tak:

Ja pierniczę - wystarczy że na ine forum zajrzałam a tu już tyle się dzięję, chyba na l4 pójdę żeby być na bieżąco :-D

czarna - no Ja też nie głosowałam no ale Ja nie płacę abonamentu - starczy że w firmie karę zapłaciłam za to że podatku od posiadania radia nie płacę - więc TVP nie oglądam - a to przecież tam było. A ta góralska jest fajna - w radiu non stop leci , a znacie Nosa Nosa - Michel Telo ? :-)
Ja tam w ogóle nie znam nikogo :-pbo na CPP już baaaaaaaardzo dawno nie czytałam :tak: no ale tak naprawdę to z Odskoczni też powinni wywalić mnie, zjole , aniunnie i jeszcze parę - bo czasami miałyśmy tu takie dni że tylko o ciąży, strachu i niepowodzeniach gadałyśmy :-)
No ale jesteśmy tu wszystkie razem i proponuję toast za tych co nie mogą, żebyśmy mogły do nich też dołączyć:tak::tak:
Pochwalę Wam się - jutro malujemy sypialnie :-p

reklama
Anulko - dzięki kochana ;-)
Dulano - o to widzę ,że dużo o nas wiesz fajnie ,że się odezwałaś do nas po tak długim czasie podczytywania

sandy-niby ja konkurencja dla zjolki? a co do sztoteczek elektrycznych to badziewie jest najlepsze sa zwykle sztoteczki,tak twierdzi moj dentysta.

elka-juz z BB okey jest.

A co do testu to zobacze bo naprawde czuje ,ze przylezie @ mdli mnie jak cholera

zjola - widziałam na cpp że z kopyta ruszacie z gosiulek jeszcze tak ruszycie że 4 pod rząd urodzicie :-D
kobietka - a jak tam wizyta u endo już byłaś ?
Dla tych co lubią zabawy na FB - jest aplikacja - trochę głupio brzmi , no ale jest - Ile dostaniesz dzieci - mi dzisiaj wyszło 1 dziewczynka&2 chłopaczków :-)

Ostatnia edycja:
Anatazja - no bo nie da się tak po wątkach skakać. Czasami trudno pisać, że właśnie na odskoczni piszę o pierdołach a teraz na CPP piszę na poważnie. Czasami się to wymiesza i wychodzi to, co wychodzi.
A z tym L4 to dobre :-D:-D:-D
A ty chcesz mieć 3-kę :szok:

anastazja wiesz jak to się mówi nie? to chlup w ten gł..i dziób , o toaście mówię ,żeby nie było.

Ja też juz postanowiłam na cpp poważniej pisać , nich tam jest jak ma być a tutaj się wyszaleć ,oczywiście jakby coś było za dużo to wiecie .....ja sie nie obrażam.

Pisałyście o dzieciach w dzisiejszych czasach , jak sie zachowują i że są inne niż my w ich wieku i wiecie co? to prawda , tylko jak dziś mama takiego jednego zapytała mnie ,,ile Pani dziecku płaci za 5(ocena),no bo ona 5 zł ....dalej nie wiem co gadała ...no szkoda gadać, tak więc często to my dorośli jesteśmy winni całej tej sytuacji. Jak chcemy aby dziecko dało nam spokoj to mówimy ,, obejrzyj bajke,pograj na kompie,, itp;, kiedyś do szkoły obuwie zmienne to były zwykłe tenisówki ,teraz buty NIKE no mogą byc , i najśmieszniejsze to to że sami mówimy,,to jest ok bo jest markowe, bo ma metke,.
Nie wkładam wszystkich do jednego wora ,bo sama staram sie aby było to co syn potrzebuje ale jednak skromnie ,no ale jak w klasie wszystkie dzieci mają mp4 to co ja mam mojemu powiedzieć?Dodam - wszystkie dzieci mają.

Ostatnia edycja:
Kochana Zjola!

hej dziewczynki
Sandy spędziłam dziś połowe dnia w Twoim mieście, koło szpitala wozy transmisyjne stoją ,rozumie że to przez to zamieszanie w sprawie zamknięcia czy jak? słyszałam że szpital ma być pod spółka?
Dulano czyżby berek?;-)))
Kobietko juz Cię witałam ale napisze jeszcze raz DOBRZE ŻE JUŻ JESTEŚ.
czarna , Elka , hej

Szpital przejmie spółka -będzie bez długów ,długi zostają na poradniach wielospecjalistycznych[tych przyszpitalnych].
Dulano ,zwykłymi tak nie doczyszczą ,tym bardziej ,że Majce w wieku 7 lat wyszły już zęby mądrości [powinny wyjść ok 17-18 r.ż.]-na na próbę na razie ,zobaczymy ,jak to nie zda egzaminu to wracają do tradycyjnych

Ostatnia edycja:
zjola - mi l4 na rękę by było :-)
anulka - no to chlup - tylko że Ja mam wodę w domu :-(wczoraj wypiliśmy wszystko :-p
Jakby coś to etat króliczka dla zjoli jeszcze jest wolny :-p Ja Ci strój pożyczę - dostałam na panieńskie :rofl2:

reklama
Wiecie co a ja dzisiaj w pracy palnęłam głupotę, że aż się spłoniłam jak dziewica :sorry:. Mój M wczoraj wymienił mi zderzak w autku, bo miałam dziurawy, nota bene od 9-u lat! Dzisiaj kolega chwalił się kupnem nowego auta, no to ja na to, żeby nie być gorsza: cytuję "a ja już nie mam dziurki w dupce" :szok:. Za nim się opamiętałam, co ja gadam, to on na to: "no bez dziurki, to już nie jesteś taka atrakcyjna". O mamo!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry