anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Anastazja, to jak bedziesz miala kiedys byc w moich okolicach daj znac ze 3 dni wczesniej to ci taaaaaaka sterte zrobie. A co tam, zaplace nawet
Zjola jestem.....jestem....wkurzona!
Twoje okolice są strasznie daleko , zapraszam ze stertą do Krakowa
tu mamy i smoka i Cristiano Ronaldo który polewa piwko 
Ja pierniczę - wystarczy że na ine forum zajrzałam a tu już tyle się dzięję, chyba na l4 pójdę żeby być na bieżąco

czarna - no Ja też nie głosowałam no ale Ja nie płacę abonamentu - starczy że w firmie karę zapłaciłam za to że podatku od posiadania radia nie płacę - więc TVP nie oglądam - a to przecież tam było. A ta góralska jest fajna - w radiu non stop leci , a znacie Nosa Nosa - Michel Telo ? :-)
Ja tam w ogóle nie znam nikogo
bo na CPP już baaaaaaaardzo dawno nie czytałam
no ale tak naprawdę to z Odskoczni też powinni wywalić mnie, zjole , aniunnie i jeszcze parę - bo czasami miałyśmy tu takie dni że tylko o ciąży, strachu i niepowodzeniach gadałyśmy :-) No ale jesteśmy tu wszystkie razem i proponuję toast za tych co nie mogą, żebyśmy mogły do nich też dołączyć

Pochwalę Wam się - jutro malujemy sypialnie

. Mój M wczoraj wymienił mi zderzak w autku, bo miałam dziurawy, nota bene od 9-u lat! Dzisiaj kolega chwalił się kupnem nowego auta, no to ja na to, żeby nie być gorsza: cytuję "a ja już nie mam dziurki w dupce"