reklama

Odskocznia;))))

Mój sam sobie pierze:-) dzieli pranie tylko na 2 kategorie, jasne i ciemne:-p
Używa proszku uniwersalnego, nawet mu nie tłumaczę bo i tak nie zmienię jego przyzwyczajeń:-D

reklama
mój to d takich rzeczy sie nie garnie ale co do napraw, i remontów to wsio potrafi zrobić więc niech tak zostanie.a wiecie ja lubię prać, bo lubię zapach proszku:szok:, tak samo jak zapach benzyny:szok:, na stacji to nawąchać się nie moge, potem mi tak bije:cool2:, klej butaprem też lubię:szok:

Ziola z wyprzedaży :-D ma jakies dziwne przyzwyczajenia z czasów gdy mieszkał w akademiku, jest uparty jak osioł więc nawet nie zaczynam tematu, ważne że moich ciuchów nie dotyka:-p
Anulka benzyna, klej???????? o matko:szok::-D:-D:-D:-D

Anulka mam tak samo, do tego jeszcze lubię zapach smaru :laugh2: :eek:

Mój mężulek w poprzedniej pralce miał napisane opisy programów flamastrem na pralce przy programatorze, od zeszłego roku mamy nową - wybrałam taką z programami w miarę prostymi czyli dopasowane wirowanie do tempki i zabrudzenia- opierdzieliłam kilka razy za to, że mi zafarbował pranie, że płyn do białego ma być do prania białego a jak jest inny kolor prania to płyn do ciemnego lub kolorowego :crazy: i jak jest kilka ubrań w innym kolorze to muszą poczekać, bo kilka sztuk bielizny białej w praniu kolorowym nie pozostaje biała i jak na razie sobie radzi :-D

zmywarki właśnie szukam na necie i też patrzę by miała masę funkcji i ułatwień ale żeby mój ślubny nie zrobił z niej helikoptera próbując włączyć
laugh.gif

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry