reklama

Odskocznia;))))

Zjola i Anulka wy jakies narkomanki jestescie! Dziwne w dodatku!:szok:

bo?przynajmniej po taniemu !jedna na stacji się nawącha , druga w piwnicy a i klej tani jest, za 3 paczki płaciłam 12.80:-D:szok:

No widzicie jeszcze Plenitude też tanio bo smar, a pomyśleć że inni żeby być na haju płacą grube pieniądze:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Anulka - ale to prawda, przysięgam! Ja tam kiblowałam, jak mój były motocykle naprawiał. Miałam takie szkolenie, ze mechanikiem mogłam zostać, ale ja to lubię :sorry:

Anulka Ty agentko nasza, a co tam, mój mąż się śmiał do rozpuku jak mu o tym smarze czy benzynie powiedziałam, butapren i owszem :-D, ale ja też uwielbiałam w dzieciństwie taki mały warsztat mojego taty, tam czułam się najlepiej a nie jakieś lalki czy coś. Ubabrana po uszy smarem czy klejem byłam szczęśliwsza niż gdy dostawałam zwykłą zabawkę. :eek:
Ja też muszę się przyznać, ale zawsze chciałam być mechanikiem
eek.gif
laugh.gif

Ostatnia edycja:
no ja już się uspokoilam , dziecię do domu wróciło, (dobrze że klej zdążyłam schować)

A tak całkiem na poważnie to..........dla wszystkich przebywających w pracy smacznych kanapek bo ja ide wcinać pyszny obiad
:-D:-p:-p:-p:-p

Plenitude no błagam cie to ten twój pomyśli zem wariatka jakaś czy cuś
:-D

Zjola to sexy też w piwnicy sie odbywały co?

Ostatnia edycja:
Anulka nie bądź złośliwa ;-) Mi tak się marzy obiadek.. Póki co na bułkach jadę.. Mam nadzieje, że mama coś ugotowała.. Do 15.00 może jakoś wytrzymam... A co będziesz jadła???

Anulka on i tak patrzy na mnie i monitor jak się śmieję i pyta czy wszystko ze mną ok :-D Jak ja mu opowiadałam, że lubię już kiedyś to też przyznał, że zapach benzyny mu się podoba czyli wcale się nie martwię tym ,że ma nas za wariatki:-) bo sam nie lepszy :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry