reklama

Odskocznia;))))

reklama
emka odpukać na razie chyba dobrze,choć dokładnie nie wiem,bo przed wizyta u gina akurat @ dostałam.Ale czuję się już dobrze.Psychicznie też lepiej,aczkolwiek wystarczy widok ubranek,brzusia czy dziecko w tv i wszystko wraca...I pewnie będzie wracało jeszcze długo,jednak żyć trzeba i tego się trzymam.A dziś 18-ty:-(,więc tym bardziej mi ciężko.Dobrze,że mam pracę,ogród i bb to jakoś nie mam tyle czasu na myślenie;-).
Z tym zębem to ci współczuję,nic tak nie dokuczy jak takie małe cholerstwo

emka odpukać na razie chyba dobrze,choć dokładnie nie wiem,bo przed wizyta u gina akurat @ dostałam.Ale czuję się już dobrze.Psychicznie też lepiej,aczkolwiek wystarczy widok ubranek,brzusia czy dziecko w tv i wszystko wraca...I pewnie będzie wracało jeszcze długo,jednak żyć trzeba i tego się trzymam.A dziś 18-ty:-(,więc tym bardziej mi ciężko.Dobrze,że mam pracę,ogród i bb to jakoś nie mam tyle czasu na myślenie;-).
Z tym zębem to ci współczuję,nic tak nie dokuczy jak takie małe cholerstwo

Anty no te daty będą nas prześladowały...ja 16 teraz miałam urodziny,ale z drugiej strony mijały 3 miesiące...Ach...oby do przodu,żebyśmy szybko dostały zielone światło na nowe staranka i nie bały się być znowu w ciąży.

Emka - no mi zostało z wczoraj trochę mięcha to dziś odgrzałam żeby się nie zmarnowało nie hihi.
Co do bania się bycia w ciąży to ja mam cykora jak nie wiem ,a to dopiero za rok będę mogła o tym pomyśleć ,ale już się boję jak to będzie ,a nie chciałabym żeby moje dziecko urodziło się takie płochliwe jak mama i tak kombinuję co tu zrobić żeby nie przeżywać ,najlepiej by było chyba jakbym się obudziła na sam poród ,albo dowiedziała się o ciąży w dniu porodu to wtedy bym się tak nie bała ,ale to naturalne ,że odczuwa się strach ja za Was wszystkie trzymam kciuki abyście szczęśliwie zaciążyły i donosiły swoje bobaski , ogólnie czekam na wielkie testowanie z utęsknieniem.
Dulano - teścik zrobiony?????

czarna - poszło!
Kobietki szkoda że tak rozrzucone po całej Polsce bo byśmy wspólnie ,,odskoczyły,, troszku .
Emka spóżnione więc ale szczere życzenia - , szczęścia Kochana i małego CUDU dla Ciebie .
Kobietko ja tam nic nie mówię ale tobie juz rok nie został bo mniej ha! i te fajury rzucaj!

Kobietka ja to bym nawet chciała zasnąć i obudzić się już z maleństwem w rękach a nie w dniu porodu ;)
Aj tam zobaczycie ,że wszystkim nam sie uda i już,nie przewiduję innej opcji:)

Anulka dziękuję kochana:) Urodziny prawie przespałam,z bolącym ryłem i ketonalem w ręce,tzn.kolejna dawką,gdyby pierwsza nic nie dała;)

I mówię Wam jak mnie cholera bierze,bo nie lubię siedzieć z tyłkiem w miejscu i nic nie robić!!A ta dziura po tym zębie mnie wkurza,ciągnie,każde krok odczuwam pulsowaniem w gębie:(((Porobiłabym coś,a nie mogę.

Ostatnia edycja:
To ja dołączam się do życzeń, życzę przede wszystkim same wiemy czego :tak:zdrówka i samych radosnych i pięknych chwil życiu:-)

No no no-żygolinek to ja juz dosyć miałam,a rozstępy to pewnie juz teraz jakies mam heheh dupa urosła,więc cos tam +cellulit bankowo się pojawiło;( Siedze na tej dupie (tylko pranie zrobiłam i obiad) i co robie?Memlam jogurty od rana!!!Jasna dupa też mi żywot:( Chyba niedługo skocze sobie do sklepu po coś smacznego i miękkiego;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry