reklama

Odskocznia;))))

Tu sie wszystkie przeprowadzilyscie:)
Odskocznia,spoko.
Ja chyba zaloze watek "wyskocznia" i tam bede mogla schizowac,bac sie i wkrecac sobie rozne rzeczy do woli.
Nie wiem za bardzo na ktorym watku powinnam pisac.U ciezarnych nie za bardzo,bo one nie lubia jak ktos za bardzo schizuje.
Wiecie,na innym forum bylam i normalnie nas przegonily z watku grudzien 2012,bylysmy we 3 kobiety po przejsciach ale zadna z nas nie wchodzila w szczególy,tylko tak ogolnie"to moja 4ta,3cia ciaza"itp. ale nie podobalo sie i babki zalozyly nowy watek.
emka,myslalam co z Toba a Ty tutaj "urzędujesz":) spoko.

reklama
Aniołkowa jak to Was przepędziły?heheh Tak z kąta w kąt musimy latać;) No co zrobić,ale męczące jest takie skakanie po wątkach i czytanie,czytanie i jeszcze raz czytanie,żeby być na bieżąco;( Jeszcze nie moge się przyzwyczaić:(
Kochana jak masz potrzebę to z nami sobie schizuj,razem będziemy się bać,wymyślać,nakręcać się :-DA co sobie bedziesz żałować;-)

AniolkowaMamo - ja na początku pisałam tylko na cpp, później trochę na listopadówkach, ale też starałam się im za dużo nie marudzić i ich nie straszyć. jak jedna dziewczyna mnie zapytała o moje Aniołki (bo też była po stratach) to jej mniej więcej w skrócie napisałam co i jak, ale i tak zaraz jakaś napisała że mamy nie narzekać, bo ona to się dopiero nastarała o ciążę... także tam mało piszę, głównie cpp i teraz odskocznia. wiem, że pewnie niektórym dziewczynom tutaj nasze suwaczki sprawiają przykrość, ale wierzę że dają też nadzieję, wiem że mi dawały kiedy Was tylko czytałam po pierwszym poronieniu. tak więc dopóki mnie ktoś oficjalnie nie wygoni, to sobie nie pójdę :-p

A ja zapytałam pażdziernikowe mamy 2012 ,czy mam u nich zostać -czy mogę ,.
I jestem z nimi ,czasem doradzę ,czasem posmucę razem z nimi ,prowadzę tam moderację .
A w październiku będę z nimi czekać na wieści z porodówek
Bett na kiedy masz termin porodu ,bo pażdziernikowych mam dołączyła dziewczyna z listopada 2012[ma termin chyba na 5 listopada],jak chcesz pogadać o ciąży to zapraszam do Nas-są tam super dziewczyny,przyjmą Cię gorąco

Słoneczko ładnie świeci a wy jeszcze w łóżeczkach ?No nie powiem ,żeby działające już wstawały ,ale reszta?

Ostatnia edycja:
Tu sie wszystkie przeprowadzilyscie:)
Odskocznia,spoko.
Ja chyba zaloze watek "wyskocznia" i tam bede mogla schizowac,bac sie i wkrecac sobie rozne rzeczy do woli.
Tutaj możesz i śmiać sie i wkrecać i schizować jak my wszystkie.

Karola balsamu nie kupisz w aptece, to robią braciszkowie czy tam ojcowie nie wia:baffled:, w każdym razie coś od kapucynów, jest dobry na wszystko--popytam to ci napisze gdzie to można kupic bo mi to mama daje.

Bett kobito coś Ty wymyśliła?Że suwaczki niektórym mogą przeszkadzać? Jasny gwint,w końcu poznałyśmy się na cpp,dziewczyny wiedziały na co się piszą dołączając się do wątku:) Tak więc spokojnie ,wątpie żeby znalazła się jakaś chętna do wyrzucania naszych ciężaróweczek:)

Buziaki kochane,przemiłego weekendu:)))

reklama
Jestem za balsamem kapucynskim!!!! Cudo!! Ja zawsze sie przespacerowalam do Kapucynow w Kraku, ale jak napisala Sandy maja tez sklep internetowy:happy2:

AniolkowaMamo jak chcesz pogadac o glupotach to dobrze trafilas. I nikt nas nie przepedzal, same przylazlysmy:tak:

Milego likendu :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry