reklama

Odskocznia;))))

Witam kobietki,
emka podpisuję się wszystkimi kończynami pod tym co napisałaś, bett nawet tak nie myśl, przecież to my, nie wierzę, że którejkolwiek kobietce to przeszkadza, Wasze suwaczki dają nam nadzieję i siłę do walki o nasz cud, pokazują, że można i że warto o niego walczyć. AniołkowaMamo Ty też z nami zostań, my nikogo nie wyganiamy, jesteśmy takie troszkę inne babeczki, wiemy, że życie to nie sama słodycz, zadowolenie i szczęście.. Ja nie zamierzam jak zajdę gdziekolwiek się przenosić, sama będę się bała i ciągle denerwowała, nikt nie zrozumie tego lepiej niż my tutaj czy na ccp. Nasze ciężaróweczki są kochane i chcemy żeby z nami były i pisały :tak:
Karola to samo do Ciebie kochana - bardzo dobre myślenie, zostajesz z nami i kropka :-)
emka ja bardzo chcę ale też do tej pory mam dreszcze i obawy, to z czasem trochę zelżało ale całkiem nie minęło, tak więc nic się nie martw, ważne, ze myślisz pozytywnie i jednak chcesz mimo, że się boisz, strach jest tutaj jak najbardziej naturalny.

Anulka już wstała, posprząta, popierze i smażonko, eh, takim to dobrze :-D

reklama
Kochane ciężaróweczki nikt tu nie ma Wam za złe ,że jesteście wrę przeciwnie :tak: dajecie nadzieję Aniołkowym mamusią i tu i na cpp i nie musicie nigdzie wędrować bo zawsze jesteście mile widziane ja jak weszłam na forum to szukałam przede wszystkim ciężarówek i mam z dziećmi już na świecie bo to dowód na to ,że można i po to weszłam na cpp szukać kobiet w ciąży po poronieniu jak sama nazwa wskazuje , a ,że teraz się tak porobiło ,że wątki się podzieliły to może i dobrze bo wiadomo gdzie są kobietki na jakim etapie kiedyś to były wszystkie na cpp i nowe mamusie czasem nie mogły się odnaleźć było kilka sporów na bb trochę kobietek odeszło ,ale tym razem jesteśmy tutaj w miejscu dla "odpałów" i nie tylko można tu schizować , żartować , śmiać się do rozpuku ,ale także można pogadać o swoich obawach ja będę schizować w ciąży już was uprzedzam ,że nie będziecie miały ze mną lekko bo będę przezywać jak tylko coś mnie zaboli.:-)

anulka16 bede wdzieczna.ojjjjj jak ja ci zazdroszcze tej dzialeczki...:blink: kobietka22 a my bedziemy chetnie czytały o tym co cie boli itd:-)

pozatym oprocz suwaczkow ciazowych mamy tez te aniolkowe...i o tym trzeba pamietac...

czesc dziewczynki... U mnie dzis pracowity dzień.. Rano bylam w tej biedronie na zakupach , potem zaczęłąm sprzątanie.. w między czasie obiad nastawiłam i dopiero co sobie siadłam a robota jeszcze nie skończona.. Ale podłogi to chyba męzowi zostawię, bo co za dużo to nie zdrowo.. Dawno się tak nie urobiłam...

witaj aniunia.nio a u mnie robota dopiero sie zacznie.maz wlasnie wstał i bedzie zabierał sie za wiercenie bo drzwi naprawia wiec bedzie musial pozniej poodkurzac,a ja musze powycierac kurze i podłogi przemyc,ale ja to sobie powolutku robie takze lajcik...wlasnie skonczyłam malowac paznokcie u stop jeszcze jakos dałam rade,ale juz ciezko było...posiedzialam chwile przed balkonem zeby mi paznokcie wyschły szybciej i tak mnie głowa boli,bo jakos slonce chyba na mnie padało,ze szok...

elka-zainwestuj w alkomat:-D,moj M kupil sobie za 6 euro i teraz jak wracam z drugiej zmiany i slysze,ze mu sie jezyk placze to wyciagam alkomat:-D:-D

plenitude-szukajac zmywarki to patrz,zeby bylo krotkie pranie i malo wody brala na danym programie

U mnie lipa @ sie wczoraj rozkrecila,ale obliczylam,ze na urlopie wypadna dni plodne,wiec bedzie sie dzialo
:tak::tak::tak::tak:

Pozdrawiam :*

zrobiłam obiad ,powiesiłam 3 pralki prania ,upiekłam francuskie z jabłkami ,teraz wypucowałam dwa auta ,kończę kawę i idę pobiegać za dziecięciem na rowerku,potem chcą jeszcze grilla , więc w wannie wieczorem padnę a by trzeba było se podrasować bo jutro jedziemy na urodzinowy obiad

reklama
dulano urlopy sprzyjaja takim działaniom:-) wiec trzymam &&&.sandy40 skad ty masz tyle energii kobieto:szok:????? ja rano zrobiłam pranko i nic pozatym:-D czekam az moj skonczy z drzwiami juz mnie szlag trafia,bo ogłuchne za chwile od wiertarki:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry