reklama

Odskocznia;))))

reklama
karola - elka30:-D

Ja za bayernem , mój poszedł do kolegi na mecz,grilla będą robić mniamm

Bett coś ty to wymyśliła co???po gołej dostaniesz za głupotki:-D

A ja z kolei uwielbiam mecze, stresuje się choćbym

conajmniej była ich - grających trenerem .:-D

Dulano :(, szkoda ale z urlopku to już musowo 2w1:tak:

Zjolanto jak jazdy?

Gatto jak leci dalej wierszyk?

a co nie moze byc elka 80???????????????:oo2::-D:-D

anty2 no mial 2 nocki pod rzad i wreszcie chcial je odespac,ale normalnie jak nie ma to tez by całe zycie przespał...norma...rzadko z niego jest jakis pozytek:cool2: :-D ja sie zawsze smieje,ze idzie spac,bo zyciem jest zmeczony.czasem sie zastanawiam czy on nie jest w ciazy,bo nawet ja tyle nie spie.teraz tez spi,a ja juz dawno po sniadanku,po cherbatce,po zastrzyku...:blink: gatto zaszalałas...ale dobrze,ze zakupy owocne...ja musze kupic karnisz do kuchni ojjjj tak...w jaki dzien sie urodziłas leniuszku??? bett a gdzie ty sie szlajasz o takiej godzinie co????:shocked2::eek: elka30 sorry za to postarzenie:-p,ale juz kiedys pisałam,ze jestem roztrzepaniec i wychodzi:-) nie patrzyli sie dziwnie na ciebie w knajpce??? ha a ja mowilam,ze chelsea wygra:-p

Gatto jeszcze wrócę do wierszyku- przyszły miesiąc jest twój!

A dziś - pogoda piękna więc rower - gdzieś sobie pojadę , potem jakiś grillek choć mój pewnie będzie cały dzien odchorowywał wczorajszy mecz:baffled:
Mam dziś ochote napić sie żubrówki z zimnym sokiem jabłkowym,sok mam gorzej z %, może p[odjadę do sklepu i se flaszeczkę kupie.:-p
BAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ, buziaki

Karola pewnie ze moze najwazniejsze ze czuje sie mlodo:-D;-)eeeee no co ty, przynajmniej nic nie zauwazylam a zreszta kobieta na meczu to chyba nie jakies nadzwyczajne zjawisko;-)
Anulka, hejka:-)pewno na dzialke juz poleciala smazyc swoje boskie cialko:-p

Ja dzisiaj mam w planach rower, opalanie i grilla u mamy, juhu:cool:

Anulka dzieki za pocieszenie, ale jakos w to nie wierze...wykres mam po********y i juz sama nic nie wiem. Zubroweczka powiadasz, hmmmm...ja mam % tylko soku nie mam:eek: Moze jakis sklep znajde otwarty wobec tego, smaka mi narobilas:happy2:

reklama
Anulka wiedziałam, że nie wytrzymasz na samych jabłkach:-D
:-pJa wczoraj jak wspominałam miałam grilla w domu u rodziców P, bo wyjechali na urlop a że mają duży ogródek P postanowił to wykorzystać:-p nigdy więcej, spędziłam cały wieczór w kuchni lub przy grillu bo goście mieli wymagania, byłam tak zmęczona i zła, że po meczu uciekłam do siebie do domu, P chciał grilla to niech sprzata :szok::-D
Miłej niedzieli babki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry