Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
karola - elka30![]()

Elka ja chyba bardziej ku Chesea, niemcow nie lubie![]()

wokol same chlopy
karola - elka30
Ja za bayernem , mój poszedł do kolegi na mecz,grilla będą robić mniamm
Bett coś ty to wymyśliła co???po gołej dostaniesz za głupotki
A ja z kolei uwielbiam mecze, stresuje się choćbym
conajmniej była ich - grających trenerem .
Dulano, szkoda ale z urlopku to już musowo 2w1
Zjolanto jak jazdy?
Gatto jak leci dalej wierszyk?

ja sie zawsze smieje,ze idzie spac,bo zyciem jest zmeczony.czasem sie zastanawiam czy on nie jest w ciazy,bo nawet ja tyle nie spie.teraz tez spi,a ja juz dawno po sniadanku,po cherbatce,po zastrzyku...
gatto zaszalałas...ale dobrze,ze zakupy owocne...ja musze kupic karnisz do kuchni ojjjj tak...w jaki dzien sie urodziłas leniuszku??? bett a gdzie ty sie szlajasz o takiej godzinie co????
elka30 sorry za to postarzenie
,ale juz kiedys pisałam,ze jestem roztrzepaniec i wychodzi:-) nie patrzyli sie dziwnie na ciebie w knajpce??? ha a ja mowilam,ze chelsea wygra
Hej Gatto , Karola
Witajcie pozostałe kobietki, wpadam tylko życzyć miłego dnia.Trzymajcie się.

;-)eeeee no co ty, przynajmniej nic nie zauwazylam a zreszta kobieta na meczu to chyba nie jakies nadzwyczajne zjawisko;-)

Ja wczoraj jak wspominałam miałam grilla w domu u rodziców P, bo wyjechali na urlop a że mają duży ogródek P postanowił to wykorzystać
nigdy więcej, spędziłam cały wieczór w kuchni lub przy grillu bo goście mieli wymagania, byłam tak zmęczona i zła, że po meczu uciekłam do siebie do domu, P chciał grilla to niech sprzata