reklama

Odskocznia;))))

hejka babeczki ale sie rozpisałyście :-);-)dostałam @ i nie zbyt dobrze sie zemną obchodzi,chyba zaraz mnie rozerwie:szok::-(ale jakos sie da wazne ze zaczyna sie nowy cykl jupi:happy2::happy2::happy2:milej niedzielki,super wyzerki bo pewnie wszystkie dzisiaj grillujecie:tak::-)pozdrawiam kochane:*

reklama
Karola - wypuściłam się na wieczór panieński, a później pojechałam po męża, bo w knajpie oglądał z kolegami mecz.

dzisiaj jedziemy do teściowej, bo wróciła wczoraj z wycieczki. mam nadzieję, że załapię się na jakiś pyszny obiadek bo coś nie mam ostatnio weny do gotowania, a takie podane przez kogoś to zawsze lepiej smakuje.
miłego dnia kobietki!!!!

Aaa, Karola zapomnialam Ci odpisac, ze nie pamietam w jaki dzien sie urodzilam, bo bylam za mala, zeby to pamietac:eek:ale raczej to nie byla niedziela:-p

Dziewczyny dzis w nocy pierwszy raz poczulam trzesienie ziemi, do nas dotarlo juz slabe, ale jednak sie trzeslo!!

Gatto a tam gdzie mieszkacie jesteście bezpieczni? Co mówią Wasze media?Może się jeszcze powtórzyć?
Jak ja bym poczuła trzęsienie ziemi to jabłka na poprawe pracy jelit nie byłyby mi potrzebne;(

Hej,
Postaram sie nie schizowac za bardzo.Czasem tez potrzebuje sie oderwac od tego wszystkiego i pogadac o czyms zupelnie innym:)
Czekam do srody.Mam wizyte w szpitalu irlandzkim,zrobia mi usg na super sprzecie i mam nadzieje,ze bedzie dobrze z dzieckiem.
W sobote mialam rozmowe z psychologiem.Taka fajna rozmowa-poszlysmy sobie na kawke i bylo bardzo fajnie.
Juz nawet zaczelam myslec pozytywnie,obym sie nie zawiodla!
Juz 2gi tydzien pracuje po 7 dni w tygodniu.W niedziele co prawde 5 godzin ale zawsze to trzeba wstac na ta 7 rano:(
Ale dzieki temu bede miec kase na dodatkowe usg czy rozne badania gdyby mi zlecili.Ba,nawet jestem w stanie leciec do Polski do jakiegos specjalisty.
Poki co korzystam,pracuje ile sie da.Kasa zawsze sie przyda.
Aaaaa,wiecie mam termin na 6 grudnia:)
Na razie zwracamy sie mężem do dziecka- "nasz Mikołajku" :)

Ostatnia edycja:
gatto pytam,bo moja siorka urodzila sie w nd i była meeeeega leniuchem.zmieniła sie po smierci ojca,bo musiala mamie pomagac jak sie wyprowadzilam,ale tez bylo z nia ciezko:-) chociaz spanie do 12,13 ma do dzis...emka mnie tez szybko by taka sytuacja poruszyła...aniolkowa mama ciesze sie,ze rozmowa z psychologiem pomogła...wierze,ze bedzie dobrze.to macie juz imie jesli bedzie chlopczyk:tak:

Gatto a tam gdzie mieszkacie jesteście bezpieczni? Co mówią Wasze media?Może się jeszcze powtórzyć?
Jak ja bym poczuła trzęsienie ziemi to jabłka na poprawe pracy jelit nie byłyby mi potrzebne;(

A cholera wie, ja mieszkam jakies 140 km od centrum trzesienia, a i tak czulam:eek:Niezbyt to przyjemne uczucie, choc na poczatku nie kaplam, ze to bylo to, myslalam, ze moj sie obraca na lozku, ale nie, spal jak zabity, a mnie sie szklanki trzesly i nogi tez. Dobrze, ze lezalam.:eek:

gatto pytam,bo moja siorka urodzila sie w nd i była meeeeega leniuchem.zmieniła sie po smierci ojca,bo musiala mamie pomagac jak sie wyprowadzilam,ale tez bylo z nia ciezko:-) chociaz spanie do 12,13 ma do dzis...

Ja ogolnie nie jestem leniwa, wrecz przeciwnie, ale wczoraj mialam kiepski dzien, mdlilo mnie i mialam potworny bol glowy. Dlatego zastrajkowalam:tak:

AniolkowaMamo i dobrze, trzeba szukac pomocy, zeby potem nabrac nowych sil na nowa walke, a moze to po prostu byl falszywy alarm i wszystko zakonczy sie pozytywnie. Trzeba w to wierzyc.

Bett :-D

reklama
No tak... Wy sobie pięknie wczoraj grillowałyście a ja musiałam cały dzień w barze przestać:-(.. Powiem Wam, że ładnie zastana jestem.. dzis tak mnie mięsnie bolą, że szok.. Dobrze4 ,że jedna z siostr wróciła z komunii na 20.00 i mnie zastąpiła to przynajmniej wyspałam się na dziś.. A dziś pięknie.. cieplutko już było z rana jak wychodziłam to pozniej pewnie bedzie prawdziwy upał..

Gatto a gdzie Ty tak mniej więcej w tych Włoszech mieszkasz? Moje siostry jadą na początku czerwca na czereśnie do Trento.. I tak się zastanawiam czy te trzesienia i przymrozki nie zrujnowały upraw.. Bo jak tak to ciekawe czy im sie bedzie opłacało jechać...

karola moj chrześniak się urodził w niedzielę i jest mega leniem...

Magdalena to niezłego miałaś grilla ..nie ma co... Ja też bym się wkurzyła..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry