anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
No tak , do czytania jest dużo - jakiś skrót ? ;-)
Widzę tylko że wszystkie grillowały - Ja za to malowałam sypialnie
Do czereśni się zraziłam trochę i jej się boję - ale baaaaardzo lubię , ale ze 2-3 lata temu było strasznie dużo robaków w czereśniach :-(
Byłam w piątek u gina - mam plan działań - a miał być luz , idę w ten piątek znowu na monitoring - i mam wejść bez kolejki
i jak Ja mam to zrobić ? normalnie po nocach spać nie mogę myślę jak to zrobić 
Widzę tylko że wszystkie grillowały - Ja za to malowałam sypialnie

Do czereśni się zraziłam trochę i jej się boję - ale baaaaardzo lubię , ale ze 2-3 lata temu było strasznie dużo robaków w czereśniach :-(
Byłam w piątek u gina - mam plan działań - a miał być luz , idę w ten piątek znowu na monitoring - i mam wejść bez kolejki

i jak Ja mam to zrobić ? normalnie po nocach spać nie mogę myślę jak to zrobić 

Kilka razy nie otworzylam to pozniej do mnie wydzwaniala, bo widziala samochod:-(Brak mi ostatnio cierpliwosci, a do niej szczegolnie!

i kazdy kto mnie spotka to sie pyta czy sobie pasemka robiłam
Ja ja rozumiem z jednej strony, bo ma tylko jednego syna, ale na mily Bog, niech nam da oddychac przynajmniej. To jest dobra kobieta, ale w stylu "zaglaskac kotka na smierc". Od miesiaca mi trula, ze musimy sobie kupic szafe do malego pokoju, bo na razie stoi pusty to w koncu jej odpowiedzialam, ze jak mi kupi ona to mozemy nawet zaraz do sklepu jechac i sie uspokoila.