reklama

Odskocznia;))))

No tak , do czytania jest dużo - jakiś skrót ? ;-)
Widzę tylko że wszystkie grillowały - Ja za to malowałam sypialnie :-p
Do czereśni się zraziłam trochę i jej się boję - ale baaaaardzo lubię , ale ze 2-3 lata temu było strasznie dużo robaków w czereśniach :-(
Byłam w piątek u gina - mam plan działań - a miał być luz , idę w ten piątek znowu na monitoring - i mam wejść bez kolejki :szok::zawstydzona/y: i jak Ja mam to zrobić ? normalnie po nocach spać nie mogę myślę jak to zrobić :confused:

reklama
Karola mial byc zloty kasztan i taki mniej wiecej wyszedl. Bardziej mniej, ale lepsze to niz te odrosty co mialam na glowie. Nastepnym razem sie chyba wybiore do fryzjera i basta. Dobrze, ze z zebem ok, teraz przynajmniej masz ol roku laby:happy2:

Mnie nawiedzila tesciowa:-(Normalnie czasem mam dosc takich naglych wizyt. Ona po prostu przychodzi i dzwoni domofonem. Ja moge byc nawet w gaciach, a jej to rybka:wściekła/y:Kilka razy nie otworzylam to pozniej do mnie wydzwaniala, bo widziala samochod:-(Brak mi ostatnio cierpliwosci, a do niej szczegolnie!

Anastazja, powiedz, ze mdlejesz i musisz szybko wejsc:laugh2:

dziewczyny masakra jakas u nas jelitowka grasuje:-(:-(Alan ma,moja mama a dzisiaj M zwolnil sie z pracy bo caly dzien wymiotuje i ma biegunke.........:no::no: mam nadzieje ze mnie nie chwyci bo my w trakcie przeprowadzki jestesmy....

magdaleno,bo pifffko najlepiej smakuje latem i to na powietrzu,a jak jesio jest do tego dobre towarzystwo to juz wogole bajka:-) ,a ze jak widze jestes z łodzi to tam dobrych ogródkow nie brakuje. Dzis szłam przez rynek i sa juz truskawki,ale jesio po 12,14zł za kg...starałam sie na nie nie patrzec i na zadosc uczynienie kupiłam se kalafiora:-D
ja tez bym chciała,bo teraz po tym rudym jak chciałam wrocic do swojego koloru to mi wyszły pasemka po rozjasniaczu i mam teraz swoj naturalny-braz,ale pojaśniały taki z pasemkami blond na grzywce i gdzie niegdzie jesio...wygladam jak debil:dry: i kazdy kto mnie spotka to sie pyta czy sobie pasemka robiłam:wściekła/y: myslalam zeby sobie farbnac na taka czekolade,ale po 1 nie wiem czy w ciazy mi wyjdzie taki kolor jaki chce,a po 2 czy nie zaszkodzi to dzidzi???

a ja juz po dentyscie.załozyła mi opatrunek na ten kanałowy zab nieskonczony i on jest na pol roq.jedzenie nie bedzie mi sie tam dostawalo i bolec tez mnie nie powinno...jesli w razie cos by sie dzialo to mam sie zgłosic.po porodzie jesli mi sie uda w ciagu 42 dni przyjsc do niej to kanałowe zamkniecie tego zeba bede miala za darmo jakoby w okresie połogu...juz bym chciala zrobic porzadek z tym zebem,bo szlag mnie trafia.po drodze zrobilam zakupy na obiadek-wymyslilam sobie rybke-filet z mintaja,suroweczke z kapustki kiszonej i marchewki z majonezem i odrobinka oleju i ziemniaczki.niedługo sie biore,bo maz jak wroci to bedzie pewnie jak zawsze głodny...buziaczki dziewczeta....
Ja w tym roku raz kupiłam truskawki za 14 zł i tego bardzo żałowałam, wyglądały ładnie ale nie smakowały jak truskawki.
Co do włosów to ostatnio w jakimś magazynie przeczytałam że znów sa modne delikatne pasemka więc jesteś jak najbardziej trendy :tak::-D
Ja swoich już 3 miesiące nie farbowałam bo chcę wrócić do naturalnego koloru, ciekawe ile jeszcze wytrzymam:-p

Znalezione na innych forum :

NFZ - Niezła Farsa Zdrowotna
Przyszła baba do lekarza
(to się ciągle jeszcze zdarza)
I w radosnym jest amoku
(rejestracja sprzed pół roku)
Tu ją strzyka, tam ją boli
W strasznej baba jest niedoli.
Lekarz spojrzał na nią ostro
-Proszę lewatywę siostro!
Najpierw jednak trochę gadki
Płaci baba w ZUS-ie składki?
Na nic ustne zapewnienie
Ma przy sobie zaświadczenie?
Ma, lecz lekarz nie lebiega pyta:
Czy w Skarbowym nie zalega?
Nie zalega, ale zamęt
A czy płaci abonament?
Płaci, no to głowa mała
A na kogo głosowała?
Czy posiada oszczędności?
Członkiem jest Solidarności?
Czy się z rządu linią zgadza?
I czy męża swego zdradza?
Słucha Tuska, czy Rydzyka?
Czy wypluwa, czy połyka?
Czy dorabia se na boku?
Czy ma konto na facebooku?
Czy ktoś w domu jest na rencie?
Czy ma długi w Providencie?
Gdzie wydaje swe pieniądze?
W Lidlu, Tesco czy Biedronce?
Czy bank przejmie po niej mienie?
Czy ma teczkę w IPN-ie?
Czy sejmowych bredni słucha?
Pies przy budzie bez łańcucha?
Doktor pisał coś na boku
Kazał babie za pół roku
Zgłosić się na konsultację
Dziś zaś wziął gratyfikację
Babę wysłał do apteki
Niech se kupi paraleki
Jakby co, to prosektoria
Tańsze są niż sanatoria.
Baba chociaż ledwie żywa
To ogólnie jest szczęśliwa,
Bo w tym bajzlu pełnym bzdetów
W nowy limit NFZ-tu
Weszła więc z radości
Już a konto leków pości!
Morał jest wynikiem draństwa
Jeśli nie chcesz zostać "skórą"
Miast obciążać budżet państwa
Umrzyj przed emeryturą!

Gatto - 200m - toż to prawie z Tobą :-p Ja swoją akurat lubię, i nie tylko dlatego że mieszka 200 km od nas, ale nigdy nie doradza, nie wtrąca się.

No tak , do czytania jest dużo - jakiś skrót ? ;-)
Widzę tylko że wszystkie grillowały - Ja za to malowałam sypialnie :-p
Do czereśni się zraziłam trochę i jej się boję - ale baaaaardzo lubię , ale ze 2-3 lata temu było strasznie dużo robaków w czereśniach :-(
Byłam w piątek u gina - mam plan działań - a miał być luz , idę w ten piątek znowu na monitoring - i mam wejść bez kolejki :szok::zawstydzona/y: i jak Ja mam to zrobić ? normalnie po nocach spać nie mogę myślę jak to zrobić :confused:

ja tez nie lubie tak wchodzic i zawsze sie zastanawiam jak to zrobic...ale poprostu wejdz i powiedz,ze lekarz na ostatniej wizycie powiedzial ci,ze masz wejsc bez kolejki...jesli jakas Pani ci nie uwierzy i wejdzie z toba to wtedy lekarz ja szybko uswiadomi...

gatto ja mam nadzieje,ze ok,ze sie nie odezwie za kilka dni...narazie jest dobrze.upichciłam obiad,najedlismy sie jak swinki i teraz odpoczywam,a mezulek jedzie na dodatkowa robote...jakis grosz zawsze wpadnie...złoty kasztan ładny kolorek..kurcze no ja tez bym chciala cos zrobic,ale sie boje...:baffled: tesciowa powiadsz cie nawiedza????:-):szok:??? no to niezle....a to ona nie wie,ze jesli stoi samochod to nie zawsze musisz byc w domu??? no chyba,ze jestes tak zmotoryzowana,ze na nogach nie chodzisz nigdzie...u nas domofon sie zepsół i nikt nas nie nawiedza:-D i spokoj jest.angel uuu ze sraczka to nie ma zartów:-D,ale pamietaj " miłosc i sraczka przychodza z nienacka":-D:-D nie no ogarniam sie juz.to nie jest smieszne.przechodzilam kilka razy i porazka jakas...na szczescie trwa krotko i leki pomagaja tez szybko...tylko,ze jesli juz u ciebie w domku maja to chyba ciebie nie ominie,bo jakos do zakazenia dochodzi wczesniej jesio przed pojawieniem sie objawow...trzymaj sie kochana.magdaleno26 ja i trendy:-D:szok: ??? no szczegolnie teraz w ciazy...ale te wlosy to juz mnie naprawde dobijaja...anastazjam akurat wierszyk jest idealnym obrazem naszego panstwa...co idziesz do lekarza to wiecznie problem,mnostwo pytan bez sensu a i tak g....o załatwisz:-)

reklama
Karola ja raczej z tych zmotoryzowanych, ale owszem czasem mnie nie ma, a samochod jest:) To wtedy do mnie wydzwania:baffled:generalnie czasem nawet jej nie otwieram i juz, bo mnie po prostu nie pasuje jej widziec. Mam swoje zycie i swoje sprawy. Dzis weszla i na stole lezalo zaproszenie, a ona: a co to? a kto? a kiedy? nie mowilas nic!!!??? No wszechwiedzaca chce byc!! A pamietam jak raz powiedzielismy, ze ogladalismy mieszkanie jakies 5km od nic to ona od razu wpadla w depresje, placz, palpitacje i nie wiem jeszcze co:eek: Ja ja rozumiem z jednej strony, bo ma tylko jednego syna, ale na mily Bog, niech nam da oddychac przynajmniej. To jest dobra kobieta, ale w stylu "zaglaskac kotka na smierc". Od miesiaca mi trula, ze musimy sobie kupic szafe do malego pokoju, bo na razie stoi pusty to w koncu jej odpowiedzialam, ze jak mi kupi ona to mozemy nawet zaraz do sklepu jechac i sie uspokoila.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry