A
asaiczek18
Gość
Cześć dziewczyny
;-) jestem tu nowa ( na waszym forum ) jeśli mogę postanowiłam do Was dołączyć i trochę odreagować.
Więcej o mnie : Mam 21 lat, mam na imię Asia (asiaczek,ina) obecnie nie pracuję i uczę się zaocznie. Razem z moim narzeczonym jesteśmy razem dokładnie 2 lata 3 miesiące i 9 dni
( narzeczeństwem od nie dawna ) hehe
od ok. 1,5 roku mieszkamy razem. Aktualnie u moich rodziców. Narzeczony pracuję w moim rodzinnym mieście od niedawna, ja nadal szukam (bezskutecznie) jak na razie pracy. W weekend straciliśmy nasze pierwsze maleństwo. 16 maja dowiedziałam się o ciąży 19 już było po wszystkim.
To tyle o mnie
witam serdecznie, w razie pytań jestem do dyspozycji
Więcej o mnie : Mam 21 lat, mam na imię Asia (asiaczek,ina) obecnie nie pracuję i uczę się zaocznie. Razem z moim narzeczonym jesteśmy razem dokładnie 2 lata 3 miesiące i 9 dni
od ok. 1,5 roku mieszkamy razem. Aktualnie u moich rodziców. Narzeczony pracuję w moim rodzinnym mieście od niedawna, ja nadal szukam (bezskutecznie) jak na razie pracy. W weekend straciliśmy nasze pierwsze maleństwo. 16 maja dowiedziałam się o ciąży 19 już było po wszystkim.
To tyle o mnie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
. Potem galopem z powrotem do pracy
. Może się położę tam na oddział, bo czuję, że wariuję
(i znów rym 

ale nie mogę nikogo ubłagać żeby mnie gdzieś zabrali do stadniny czy coś