karola1388
Poprostu żyj...
Karola ja raczej z tych zmotoryzowanych, ale owszem czasem mnie nie ma, a samochod jestTo wtedy do mnie wydzwania
generalnie czasem nawet jej nie otwieram i juz, bo mnie po prostu nie pasuje jej widziec. Mam swoje zycie i swoje sprawy. Dzis weszla i na stole lezalo zaproszenie, a ona: a co to? a kto? a kiedy? nie mowilas nic!!!??? No wszechwiedzaca chce byc!! A pamietam jak raz powiedzielismy, ze ogladalismy mieszkanie jakies 5km od nic to ona od razu wpadla w depresje, placz, palpitacje i nie wiem jeszcze co
Ja ja rozumiem z jednej strony, bo ma tylko jednego syna, ale na mily Bog, niech nam da oddychac przynajmniej. To jest dobra kobieta, ale w stylu "zaglaskac kotka na smierc". Od miesiaca mi trula, ze musimy sobie kupic szafe do malego pokoju, bo na razie stoi pusty to w koncu jej odpowiedzialam, ze jak mi kupi ona to mozemy nawet zaraz do sklepu jechac i sie uspokoila.
aha czyli tesciowa z rzedu trudnych i upierdliwych...bywa...moja za to jest dobra kobieta,ale twierdze,ze za dobra co sie negatywnie odbija na jej zyciu...maz pije,młodszy syn pije i cpa...no,ale coz...sa rzeczy ktorych sie poprostu nie chce widziec.ja na poczatq mialam problem z natury koscielnej.ona jest baaaaaardzo jeszcze bardziej praktykujaca no,a ja to tak srednio...i bylo wypytywanie a czy chodze do koscioła itd...na szczescie raz powiedzialam,ze nie trzeba codziennie chodzic do koscioła,bo Bog jest wszedzie i temat sie zakonczył...to juz czuje co u was sie bedzie dzialo jak sie dzidzia pojawi

tesciowa bedzie u was nocowac i mowic ci co masz robic
taka znowu jest jedna z babc mojego meza...tragedia jakas...na szczescie rzadko tam jezdzimy,bo zawsze wracam z tam tad w złym chumorze,ale coz... a ja znowu pichce kalafiora

Ja ja rozumiem z jednej strony, bo ma tylko jednego syna, ale na mily Bog, niech nam da oddychac przynajmniej. To jest dobra kobieta, ale w stylu "zaglaskac kotka na smierc". Od miesiaca mi trula, ze musimy sobie kupic szafe do malego pokoju, bo na razie stoi pusty to w koncu jej odpowiedzialam, ze jak mi kupi ona to mozemy nawet zaraz do sklepu jechac i sie uspokoila.
,anty2 ?????