karola1388
Poprostu żyj...
gatto strajk czasem potrzebny
aniunia no widzisz cos w tym jest.mam nadzieje,ze Ala nie urodzi sie w niedziele
aniunia no widzisz cos w tym jest.mam nadzieje,ze Ala nie urodzi sie w niedziele
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
uwielbiam czeresnie...a u nas nie dosc,ze trzeba jesio poczekac to jak juz beda to drogie jak cholera
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....Magdalena to niezłego miałaś grilla ..nie ma co... Ja też bym się wkurzyła..

dobrze, że w pn nie ma za dużo pracy:-)
wpadam do was ostatnio tylko na chwilke bo troszke zalatana jestem....jak nie remont to teraz przeprowadzka mnie czeka:-
:-)aniulka no ja cie siekne nie dosc ze wylegujesz sie na dzialeczce i sie opalasz,to teraz jeszcze z żubrówką wyskakujesz(mniam)

pozdrawiam przyszle mamusie z brzusiami.... i kochane staraczki za ktore mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& buziaki
no ciekawe jakie beda ceny az strach i tak wszystko drogie jak cholera,kupisz kilka rzeczy w siatce na dnie a placisz 40zl coraz gorzej w tej polsce:-

wpadłas jak z procy
nastepna wielbicielka...no ja to zawsze tyle sie nażrem,ze pozniej mam ciezko...
dzis szłam przez rynek i sa juz truskawki,ale jesio po 12,14zł za kg...starałam sie na nie nie patrzec i na zadosc uczynienie kupiłam se kalafiora
gatto na jaki kolor???? ja tez bym chciała,bo teraz po tym rudym jak chciałam wrocic do swojego koloru to mi wyszły pasemka po rozjasniaczu i mam teraz swoj naturalny-braz,ale pojaśniały taki z pasemkami blond na grzywce i gdzie niegdzie jesio...wygladam jak debil
i kazdy kto mnie spotka to sie pyta czy sobie pasemka robiłam
myslalam zeby sobie farbnac na taka czekolade,ale po 1 nie wiem czy w ciazy mi wyjdzie taki kolor jaki chce,a po 2 czy nie zaszkodzi to dzidzi???