reklama

Odskocznia;))))

reklama
Aniunia mieszkam w Treviso (okolice Wenecji). Nie wiem jak w Trento, bo to juz inny region, ale u nas w Veneto uprawy nie sa poniszczone. Wczoraj bylismy na slynnych czeresniach z Marostica, pychotki!!!
Mysle, ze w Trento tez sa ok:)

DSC_0188.jpg

gatto,ale mi smaka narobiłas:no: uwielbiam czeresnie...a u nas nie dosc,ze trzeba jesio poczekac to jak juz beda to drogie jak cholera:wściekła/y: ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....

Hejka :-)
Magdalena to niezłego miałaś grilla ..nie ma co... Ja też bym się wkurzyła..

Aniuniu już zapomniałam o grillu, wczoraj sobie odbiłam bo byłam ze znajomymi na ogródkach piwnych, dawno mi tak piwko nie smakowało, kompletnie zapomniałam że dzisiaj idę do pracy, przez co siedzę teraz niewyspana z kacem:baffled::szok: dobrze, że w pn nie ma za dużo pracy:-)
A jak twoja praca?

hello ja cie nie moge UWIELBIAM CZERESNIE:-p:-p wpadam do was ostatnio tylko na chwilke bo troszke zalatana jestem....jak nie remont to teraz przeprowadzka mnie czeka:-(:-(pedzlem juz sie na machalam:tak::-)aniulka no ja cie siekne nie dosc ze wylegujesz sie na dzialeczce i sie opalasz,to teraz jeszcze z żubrówką wyskakujesz(mniam):-D:-D:-D pozdrawiam przyszle mamusie z brzusiami.... i kochane staraczki za ktore mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& buziaki

Magdalena ja mam nadal takie nudy w pracy ,że szok.. Wczoraj się narobiłam w barze u mamy , wiec posiedziec troszkę mogę... Choc od siedzenia brzuch tez mnei czasem zaboli...

Ja tam wole truskawki od czereśni... Już się nie mogę doczekać.. One też ponoć mają się cenić wysoko..

aniunnia ja tez lubie truskawki ale czeresnie moge jesc bez konca:-D:-D no ciekawe jakie beda ceny az strach i tak wszystko drogie jak cholera,kupisz kilka rzeczy w siatce na dnie a placisz 40zl coraz gorzej w tej polsce:-(:wściekła/y:to raczej naturalne ze brzuch cie pobolewa,ja z tego co pamietam to tez mnie bolal szczegolnie jak cos robilam i potem odpoczywalam.

Ostatnia edycja:
reklama
magdaleno,bo pifffko najlepiej smakuje latem i to na powietrzu,a jak jesio jest do tego dobre towarzystwo to juz wogole bajka:-) ,a ze jak widze jestes z łodzi to tam dobrych ogródkow nie brakuje.angel :-D:-D:-D wpadłas jak z procy:-D nastepna wielbicielka...no ja to zawsze tyle sie nażrem,ze pozniej mam ciezko...:crazy: dzis szłam przez rynek i sa juz truskawki,ale jesio po 12,14zł za kg...starałam sie na nie nie patrzec i na zadosc uczynienie kupiłam se kalafiora:-D gatto na jaki kolor???? ja tez bym chciała,bo teraz po tym rudym jak chciałam wrocic do swojego koloru to mi wyszły pasemka po rozjasniaczu i mam teraz swoj naturalny-braz,ale pojaśniały taki z pasemkami blond na grzywce i gdzie niegdzie jesio...wygladam jak debil:dry: i kazdy kto mnie spotka to sie pyta czy sobie pasemka robiłam:wściekła/y: myslalam zeby sobie farbnac na taka czekolade,ale po 1 nie wiem czy w ciazy mi wyjdzie taki kolor jaki chce,a po 2 czy nie zaszkodzi to dzidzi???

a ja juz po dentyscie.załozyła mi opatrunek na ten kanałowy zab nieskonczony i on jest na pol roq.jedzenie nie bedzie mi sie tam dostawalo i bolec tez mnie nie powinno...jesli w razie cos by sie dzialo to mam sie zgłosic.po porodzie jesli mi sie uda w ciagu 42 dni przyjsc do niej to kanałowe zamkniecie tego zeba bede miala za darmo jakoby w okresie połogu...juz bym chciala zrobic porzadek z tym zebem,bo szlag mnie trafia.po drodze zrobilam zakupy na obiadek-wymyslilam sobie rybke-filet z mintaja,suroweczke z kapustki kiszonej i marchewki z majonezem i odrobinka oleju i ziemniaczki.niedługo sie biore,bo maz jak wroci to bedzie pewnie jak zawsze głodny...buziaczki dziewczeta....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry