reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dziewczyny jakie wy pracowite, ja pozno wstalam, nie zmierzylam tempki, bo mi sie nie chcialo, pojechalam na zakupy, poszlam do tesciowki na zarcie, znow pojechalam na zakupy i teraz czuje sie zmeczona i boli mnie glowa:baffled: Jak myslicie, to przez lenia???:confused::happy2:

Witam Kochane ja tylko na chwile zameldowac sie:cool:wrocilam z rowerka, ogarnelam sie i jade ogladac mecz do knajpy;-)uwielbiam sportowe klimaty bedzie fajnie:tak:Trzymcie sie pozdrawiam Was goraco buziaki :*

Karola ty to masz odpoczywać ,a ja jeszcze mogę szaleć z robotą:-)

takie lekkie prace to sobie robie tylko wiadomo odkurzanie,mycie okien,zmywanie zostawiam mezusiowi.jestem ten typ,ze nie lubie lezec jak widze,ze jest cos do zrobienia w domu...:confused:

gatto no bardzo mozliwe.czyli po mojemu muli cie :-) ja czesto tak mam.a co tam ciekawego na zakupkach kupiłas??? elka80 ja tez lubie mecze,ale tylko zagraniczne druzyny.ale juz nie ogladam,bo moj nie lubi piłki i tak jakos zgadac sie nie mozemy,a jeden tv w domu:dry: to juz widze jak to wyglada...ty jedna w takiej knajpie i pełno facetów.chyba,ze macie jakas taka swoja paczke to co innego.a ja mysle,ze wygra chelse...skoro dali rade barcelonie...:blink:

karola - elka30:-D

Ja za bayernem , mój poszedł do kolegi na mecz,grilla będą robić mniamm

Bett coś ty to wymyśliła co???po gołej dostaniesz za głupotki:-D

A ja z kolei uwielbiam mecze, stresuje się choćbym

conajmniej była ich - grających trenerem .:-D

Dulano :(, szkoda ale z urlopku to już musowo 2w1:tak:

Zjolanto jak jazdy?

Gatto jak leci dalej wierszyk?

Ostatnia edycja:
emka,no chyba będziemy musiały się przełamać,bo kurka nie chcę czuć tej pustki do końca życia.CZuję się jak dziecko,któremu pokazali lizak i zabrali:-(Mój brzuch nie zdążył się zmienić,a i tak za nim tęsknię
AniołkowaMama jakieś dziwne te baby z grudnia:szok:Gdyby z cpp chcieli przeganiać za schizę to juz pewnie nikogo by tam nie było:-D
bett jaką przykrość?Bardziej adekwatne słowo to NADZIEJA.Przynajmniej na mnie tak działają wasze suwaczki
Anulkao nie spaliłaś aby zbytnio boskiego ciała?:-)na ciebie zawsze można liczyć jak się doła ma
karola niezły śpioch z twojego męża:szok:ale pewnie jakąś nockę miał,co?Bo normalnie to by przecież do tej nie dospał
dulano owocnego działania!!!
Sandy podziel się energią.Ja wczoraj popracowałam w ogrodzie to wieczorem mnie każda kość bolała

Dziewczyny jakie wy pracowite, ja pozno wstalam, nie zmierzylam tempki, bo mi sie nie chcialo, pojechalam na zakupy, poszlam do tesciowki na zarcie, znow pojechalam na zakupy i teraz czuje sie zmeczona i boli mnie glowa:baffled: Jak myslicie, to przez lenia???:confused::happy2:
:-DNIERÓB :-D:-p:-p:-p

AniołkowaMama jakieś dziwne te baby z grudnia
shocked.gif

Anty wiesz jak nie zaznały tego co my to inaczej podchodzą do pewnych spraw

jak Was ni ma to ja też spadam do wanny , :-p troszke sie opaliłam , ale tez więcej plam starczych mi wyskoczyło od słońca:-p

a! miałam jesc dzis same jabłka ale se kupiłam te mordoklejki i zjadłam już chyba pół kilo:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Elka ja chyba bardziej ku Chesea, niemcow nie lubie:baffled:

Karola kupilam wieszak stojacy na ubrania i karnisz do sypialni:happy2:

Anulka
dalej idzie: do dupy z tym wszystkim, do dupy, do dupy..... Nierob ze mnie straszny, to fakt, bo nawet wieczorem poszlismy na pizze czyli nic kompletnie dzis nie zrobilam:szok::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry