reklama

Odskocznia;))))

jak ja miałam 6 wyrywaną to pare dni nie jadłam a myślałam że pozabijam wszystkich wokoło , pomyśl ze dzięki tym jogurtom ta dupa Ci zmaleje:-D

No chyba nie zmaleje:( bo to różne jogurty,jakies miksy deserowe...a to raczej tuczące:( Ale co tam ,coś trza jeść heheh a po głowie chodzi mi jakies pycha ciastko,jakaś roladka;) Nici z mojego odchudzania,oj nici:( Biodra Lopez zostaną,cyc jak silikon też;) M się cieszy;)

reklama
Biodra Lopez zostaną,cyc jak silikon też;) M się cieszy;)

i jeszcze pewnie mu zazdroszczą:)

Idę na rower,jutro mam zamiar- powtarzam ,mam zamiar jeść tylko same jabłka .e nie wia czy mi sie uda. czuje że muszę oczyścić jelita- serio teraz pisze, za kazdym razem jak coś zjem to mam bóle i cos mi tam się przelewa.:)

Ostatnia edycja:
Anulka a mój organizm fiksuje jak jem jabłko,z takimi bólami brzucha walczę,że wole już mieć pełne jelita;)
A co do moich krągłości...M się cieszy,ale przestanie jak mu powiem,że nie mieszczę się w ciuchy letnie;((( i musze iść na zakupy heheh

pojawiam sie i tutaj,bo przeciez nadrobic musialam produkcje:-) pisalyscie o obiadkach mniamiiiiii....no ja dzis jadlam kalafiora...to juz kolejny dzien z rzedu...jak sie sezon zaczyna to jem codziennie...kanapke zjadłam,bo co to kalafior,ale z ogorkami małosolnymi,bo uwielbiam i nie potrafie przejsc obojetnie...a teraz m zamowil pizze i chyba sie dolacze moze do jednego kawałka o ile zab mi na to pozwoli...:no: kochane mam pytanko ile jest bezpiecznej dawki apapu tak jak dla mnie??? bo wzielam 1 ok 3h temu jakos tak,ale na noc czuje,ze znowu bede musiala,bo głowa mnie zaczyna od zeba chyba bolec,a boje sie kurde brac takie leki choc aptekarka powiedziala,ze apap jest bezpieczny to i tak jakos nie wiem...:-(

Karolciu 3 tabletki max na dobę, jak pojawi sie gorączka powyżej 39,0 można więcej, kurcze bidulko , powtarzaj sobie że WCALE CIE NIE BOLI TA FRANCA!!!albo ten dziad , bo to w końcu on- ząb:-Duśmiechnij Ty się :-)

Karolciu 3 tabletki max na dobę, jak pojawi sie gorączka powyżej 39,0 można więcej, kurcze bidulko , powtarzaj sobie że WCALE CIE NIE BOLI TA FRANCA!!!albo ten dziad , bo to w końcu on- ząb:-Duśmiechnij Ty się :-)

teraz to bardziej chyba mnie głowa od tego zeba boli i dlatego pytam czy moge wziasc na noc apap...ehhh kurde nie chcialam brac zadnych lekow,a tu dupa...mam nadzieje,ze wytrzymam jakos do poniedzialku...

uciekam kochane moje.do juterka

emka właśnie o to "nie banie" rozbija się cała rzecz.Ja tak w środku siebie to już nawet chcę,ale jak ktoś to powie głośno to aż się kurczę.Ostatnio gin powiedział,że po 3@ mogę znowu,ale jak tylko na mnie spojrzał to zaraz dodał "powiedziałem,że można nie że trzeba".Ciekawe jaką musiałam mieć tą minę:-)Ja też cielątko majowe-najlepsze życzenia!!!! Przecież biodra Lopez uważane są za bardzo sexy
kobietko tak na Śpiącą Królewnę?:-DFajnie by było
karola a co to,jakaś epidemia bolących zębów?Bidulki wy moje.

Powitac Paniusie;-)
Mam nadzieje ze dzien minal pozytywnie i wieczor tez tak mija:-)Ja nie poudzielam sie za ho ho bo juz do spania sie szykuje bo jutro do pracki:tak:chyba wybiore sie rowerem tylko musze %%% zbadac z rana bo troche mi sie popiwkowalo:cool:Kolorowych snow Spijcie dobrze do jutra:-)

reklama
Anty po wyjściu ze szpitala gin powiedział,że tak z 3 lub 4 miechy i pewnie będę mogła już próbować...oczy zrobiłam jak żaba na grzmot;) Bo na tamtym etapie myślałam tylko o jednym-nigdy więcej ciąży!!Dzieci adoptuje!!! Po jakimś czasie i mam to do teraz -jest we mnie tyle złości,żalu na ten cholerny zły los,że chcę z nim walczyć,chcę być w ciąży,żeby udowodnić,że będę miała dziecko,dzieci i już!!! Miałam też długi okres czasu gdzie bardzo tęskniłam za brzuchem i ruchami...bo mój był już spory,tym bardziej,że były to bliźniaki...Wiem jedno,że jak usłyszę,że mogę się starać to dostane zapaści ze strachu...A jak już by się udało i test byłby pozytywny...to nie mam pojęcia,jeśli nie zemdleje to może wpadnę w jakąś nerwicę...Na samą myśl serce już mi wali...Ale cholera musimy sie przełamać!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry