emka01
Szczęśliwa mama:)
jak ja miałam 6 wyrywaną to pare dni nie jadłam a myślałam że pozabijam wszystkich wokoło , pomyśl ze dzięki tym jogurtom ta dupa Ci zmaleje![]()
No chyba nie zmaleje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak ja miałam 6 wyrywaną to pare dni nie jadłam a myślałam że pozabijam wszystkich wokoło , pomyśl ze dzięki tym jogurtom ta dupa Ci zmaleje![]()
Biodra Lopez zostaną,cyc jak silikon teżM się cieszy
![]()
kochane mam pytanko ile jest bezpiecznej dawki apapu tak jak dla mnie??? bo wzielam 1 ok 3h temu jakos tak,ale na noc czuje,ze znowu bede musiala,bo głowa mnie zaczyna od zeba chyba bolec,a boje sie kurde brac takie leki choc aptekarka powiedziala,ze apap jest bezpieczny to i tak jakos nie wiem...:-(Karolciu 3 tabletki max na dobę, jak pojawi sie gorączka powyżej 39,0 można więcej, kurcze bidulko , powtarzaj sobie że WCALE CIE NIE BOLI TA FRANCA!!!albo ten dziad , bo to w końcu on- ząbuśmiechnij Ty się :-)
Fajnie by było
chyba wybiore sie rowerem tylko musze %%% zbadac z rana bo troche mi sie popiwkowalo
Kolorowych snow Spijcie dobrze do jutra:-)