• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

karola to fatalnie macie z tym oddziałem.Mam nadzieję,że to nic poważnego.
czarna fajnie,że jesteś

Ja się dziś narobiłam jak bury osioł:-) no i jeszcze na rowerku byłam.Dumna jestem z siebie niesamowicie;-):-D

reklama
Karola a próbowałaś otrębów albo suszonych śliwek? to naturanle sposoby na zaparcia.
Czarna pamiętaj, że oiecałaś fotkę stroju :tak:
Anty w różnych krajach?:szok: w takim razie gratuluję więzi bo mało która para wytrzymuje rozłąkę.
Miłego wieczoru.

kochane obyło sie bez szpitala.wczoraj zadzwoniłam do kolezanki i rozmawialysmy i powiedzialam jej co i jak...wiecie co mi poradzila??? czopki glicerynowe.ona stosowala w ciazy bezpiecznie.mnie kiedys lekarka o tym mowila wlasnie w tam tym roq jak mialam z ta sledziona,ze jak bede w ciaazy i bede miala zaparcia to czopki moge stosowac,ale ja pała zapomnialam wogole o tym...i ta kolezanka wczoraj poszła mi do naszej aptki obok 24h,bo mieszka na drugim osiedlu i mi je kupila,przyniosla,zazylam odrazu dwa i po 30 minutach efekt był.mały niestety,ale był...dzis nic mnie nie boli...zadna watroba,wiazadło nic...czyli najwidoczniej musialy mi te jelita napuchnac i gdzies obcierac...

magdaleno26 ja stosuje juz wszystko.jem duzo owocow,warzyw,pije wode,jem otreby owsiane i nic...:no: mnie lekarka powiedziala kiedys,ze ja bede miala mega problemy w ciazy z zaparciami,bo cierpie na zespól jelita drazliwego i nie dosc,ze mam zaparcia przez ta przypadłosc to jeszcze bede miala przez ciaze...moja mama stwierdzila,ze jakbym pojechala do szpitala to napewno zrobiliby mi lewatywe i puscili do domu:szok: kobietko22 jak po przedstawieniu???

witam sie sobotnio:-)

Dziewczynki przedstawienie było piękne :) mi się broda trzęsła ze wzruszenia i ręce mało brakowało ,a by mi łezka poleciała , potem dostałam laurkę i kwiatka takiego zrobionego z papieru kolorowego piękny ten kwiatek i ustaliliśmy z Fabiankiem ,że zostawi kwiatka dla mamy , siostra wraca za dwa tygodnie to jej go da osobiście no coś pięknego przeżyć taki dzień mamy , potem zostałam pobawić się z chłopakami bo ich jest trzech w sumie ,a M mnie wieczorem odebrał dlatego dopiero dziś wchodzę , a dziś przyjeżdża szwagier z teściem robić nam garaż betoniarka jest i czekam na specjalistów:)
Pozdrawiam.

kobietko22 to fajnie,ze bylo ci przyjemnie i napewno dla malego tez duzo znaczylo to,ze przyszlas,ze mial dla kogo wystapic...nio to pracowita sobota wam sie szykuje.buzka

Karola ja też wiedziałam o czopkach ale do głowy mi nie przyszło że dorośli mogą stosować, wiem że kuzynka swojej córeczce kupowała bo od narodzin miała problemy z brzuszkiem.
Kobietko jak garaż? postawiony?

Ja dzisiaj zabrałam rodziców na lody z okazji dnia mamy, jak ja się objadłam:-D:szok:
Miłego wieczoru.

powiem wam,ze strasznego dola zlapalam,ze musze tu lezec...niby z błachostka sie przyjechało,a wyszlo,ze mi sie brzuch napina...mam nadzieje,ze szybko mnie wypuszcza,bo w domu to ja tez moge lezec...

reklama
Witam Niedzielnie:-)

Emy no nareszcie sie odezwalas, co u Ciebie????

Kobietka super ze przedstawienie sie udalo, ze chrzesniaczek zadowolony, spisalas sie gratki:tak:

Anty racja:tak:ja tez tak mysle jesli cos ma sie stac to i tak sie stanie i wcale nie trzeba byc daleko i osobno:no:

Karola trzymaj sie bedzie dobrze:-)

Zjolka, Anulka co u Was???jakos Was nie widac

Malpiszon sie zbliza 4 dni po terminie chociaz termin byl okreslony na starych zasadach sprzed # wiec mocno watpliwy...na szczescie kolejny cykl przed nami i coraz blizej do staranek:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry