reklama

Odskocznia;))))

reklama
Elka - Anulka wyjechała do Niemiec a ja mam urwanie głowy. Kończę kurs motocyklowy i jestem w trakcie kursu na instruktora, który ma mnóstwo różnego rodzaju zajęć. Musicie się uzbroić w cierpliwość, bo przez 2 miesiące będzie mnie zdecydowanie mniej.

Emy - cudownie, że jesteś :-) Buziaki!

Karola - trzymaj się! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Madzia - heloł :)

hop hop hop rybeczki :-)przybyłam do was po dluzszym czasie czy ktos wogole mnie pamieta hehe:-D:-Dkochane ja mialam normalnie czeski film nie dosc ze sie przeprowadzalam to ta jelitowka juz myslalam ze wyladuje z synkiem w szpitalu:-(na szczescie juz oki....Nawet wszystkiego nie przeczytalam bo przeciez produkujecie wiecej niz DRUKARNIA:-D:-DU mnie powolutku małpiszon sie skonczyl zaczal sie nowy cykl...ale na szczescie sobie odpuscilam i nie mysle o ciazy..zobaczymy rezultaty:tak:zjolka jak tam?
Pozdrawiam Anulke i jej piekna opalenizne;-) wszystkie was caluje i zycze milego dnia i duzo sloneczka.Podobno od jutra pogoda ma sie popsuc:szok:BUZIACZKI :**********************:*****

No u mnie pogoda juz się zepsuła.. A z rana tak słonko świeciło.. teraz pada..:-(Dobrze, że ja z tych przezornych , zawsze ubezpieczonych i ubrałam si ę cieplej.. Dziewczyny tu w pracy maja klapki na nogach.. brrrr.. az mi sie zimno robi na samą myśli...

dzień doberek,
angel_
- oczywiście że pamiętamy, cóż to za pytanie?
aniunnia
- no to dobrze, że się trochę cieplej ubrałaś, ja też zawsze coś biorę dodatkowego, lubię się ubierać na cebulkę
karola - trzymaj się kochana i leż grzecznie jak lekarze każą

ja się rano wybrałam do przychodni na badanie krwi i tak mi było przyjemnie się przejść... taka ładna pogoda, od razu mam jakiś lepszy humor. weekend mi bardzo miło upłynął, w sobotę pojechaliśmy w odwiedziny do teściowej i do mojej mamy a w niedzielę namówiliśmy teściową żeby zrobiła grila i tak mi było błogo jak sobie po jedzonku poleżałam na leżaczku... mmmm... w ogóle teściowa nagadała mojemu mężowi że ma mnie nie denerwować, fajnie że mnie tak broni. za to do mojej mamy stwierdziłam że na razie nie chcę chodzić, jej mąż jest ostatnio dla mnie bardzo nieprzyjemny i złośliwy, myślałam że może jestem przewrażliwiona ale moja siostra potwierdziła że coś jest na rzeczy. wcześniej, jak nie wiedział, że jestem w ciąży, to jakoś mogłam zrozumieć że mi coś nieprzyjemnego powiedział ale skoro teraz już wie i nadal się mnie czepia to ja nie mam ochoty na jego towarzystwo
miłego dnia kobitki!!!

aaa... zapomniałam Wam sie pochwalić... Moja mama ma bar i sprzedaje tam tez lody włoskie... Wczoraj znowu przypadło mi stanie tam, bo siostra pojechala znów na jakąs komunię.. No i na loda przyszedł do mnie nikt inny jak Tomek Karolak.. Ale buraka zaliczyłam.. No i lód wyszedł mi koślawy:zawstydzona/y:...

hahahah, Aniunia, koslawego tez da sie zjesc:) Najwazniejsze, zeby byl dobry:happy:

Mnie cos uzarlo w stope i mam cala napuchnieta, dostalam juz masc i jakies tablety antyjadowe. Teraz leze z okladami. Nie wiem jak bede pracowac (ide na popoludniu).

reklama
Babeczki - ja przelotem. Dzisiaj mam USG o godz. 19.50, czuję pobolewanie w prawym jajniku, mam nadzieję, że uda się nam wstrzelić z tym IUI. Napiszę jutro co i jak.

Buziaki dla wszystkich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry