A
asaiczek18
Gość
Moje kochane usuwam konto z BB, jeżeli chcecie macie do mnie kontakt na FB
lub gg 988716 pozdrawiam was :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej wszystkim
asaiczek faktycznie dziwna ta baba.Moja na szczęście taka zasadowa (czyt.nieszkodliwa:-)).Do relacji matka-córka nam daleko,ale teściowa-synowa też na szczęście to to nie jest.Ot tak na zasadzie-jest to dobrze,nie ma jeszcze lepiej:-)Ale za tego kicie to bym twoją pogryzła
karola a może chociaż zadzwoń do swojego lekarza,co? Tak na wszelki wypadek,żeby czegoś nie zaniedbać?
wzielam 2 nospy leze i jest lepiej.jutro jesli nadal tak bedzie dzwonie na oddzial do szpitala i bede chciala rozmawiac z jakims lekarzem... 
pamietam mialam kiedys taka sytuacje po drugiej stronie to wtedy po usg jamy brzusznej okazalo sie,ze mam zapchane jelita,bo cierpie na zaparcia i one w momencie jak sa zapchane rozpulchniaja sie i dotykały śledziony ktora tez napuchla...moze teraz taka sama sytuacja tyle,ze z drugiej strony??? a juz dawno sie nie załatwiałam...chyba ze 4 dni
albo i lepiej...chodzi o to,ze nawet nie mialby mnie kto do szpitala zawiesc,bo jestem sama w domku
nie wiem moze zaczekam do jutra i zadrynam na oddzial i porozmawiam z jakims lekarzem,nakresle mu sytuacje i niech powie czy mam przyjezdzac czy nie...bo Magdaleno u nas jest tak,ze jak juz wejdziesz na oddzial to nie przychodzi do ciebie najpierw lekarz...przychodzi oddzialowa,pyta co sie dzieje,wypisuje wszystkie papiery,kaze ci sie przebrac w pizame i prowadzi cie na oddzial na sale i dopiero po jakis 30 minutach do godziny przychodzi do ciebie lekarz na rozmowe...tak to jest...
Na zaparcia super jest Alax (działa łagodnie nie przerywając snu:-):-)),ale nie wiem czy wolno go brać w ciąży:-(Widocznie oddziałowa jest tańsza od lekarza;-)
a na wekeend nie ma wszystkich chirurgow.zasugerowala mi poczekac do jutra i jesli nie przejdzie to przyjechac z samego rana i wg niej moze byc kilka przyczyn: albo jakas kolka watrobowa czy jak ja tam nazwała,albo mam zator w jelitach z powodu zaparc i boli,albo dziecko mi sie jakos tak ułozylo i naciska na jakis narzad...albo,albo albo...pytala jesio czy czuje ruchy to powiedzialam,ze dzis czulam mala 3 razy-rano,po poludniu i teraz troszke sie rusza...no wiec pozostaje mi czekac do rana.dzwonilam do meza powiedzial,ze jak po 5ej wroci z pracy i bedzie mi dokuczac to odrazu jedziemy...a co do naszej ginekologii to wlasnie tak wygladaja przyjecia
milego wieczorku